Med sukker, sprinkles, sesam, solsikkekerner, græskarkærner, smeltet ost. Den bløde saltkringel er simpelthen ikke tilat komme udenom, og overstiger næsten pølsen i popularitet
-. -. -. -. - l. S. å. e. r. m. a. d. p. l. n. k. f. o. u. g. t. i. v. æ. s. ,. b. ø. y. w. h. P. ". c. I. ½. 1. 2. F. A. é. D. j. N. O. U. M. R. T. H. ö. G. L. K. 0. 7. 9. 5. 8
-. -. -. -. -. -. -. W. e. k. n. d. s. t. å. r. f. o. ø. ,. g. h. i. u. m. æ. v. a. l. b. y. p. J. j. D. w. H. M. O. T. ". c. G. F. Q. A. L. S. B. (. 4. ). K. &. 1. 2. 8. 0. 5. 3. 6. %. x. V. Æ. R. g g
Opskrifterne er derfor primært herfra, jeg ændrer dog i dem, da det ikke er alle her i huset der er pjattetmed en høj grad af bitterhed eller bladselleri
Koteletter ogsalatmed jordbærdressing /. De der røsti-ting, de skal dyppes i et eller andet dejligt snasket, det bliver nok en hjemmelavet mayo rørt med hvidløg, purløg, persille og andet godt
Det er stort hernede, sammen med dadelbrød, abrikosbrød, you name it. En af de første ting, jeg satte tænderne i til den gode kaffe, de stolt serverer i Melbourne, var et stykke bananbrød
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.