Mexicanske majspandekager med kylling
femina.dk
femina.dk
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 400 g kyllingeinderfilet
  • 1½ spsk. røget paprika
  • 1½ tsk. tørret oregano
  • 11 tsk. hvidløgspulver
  • 11 tsk. spidskommen
  • 11 tsk. koriander
  • 1 salt og friskkværnet peber
  • 1 olivenolie til stegning
  • 1100 g cheddar
  • 13 dl mælk
  • 12 dl fuldkornsmajsmel
  • 11 dl majsgryn
  • 12 æg
  • 11 tsk. salt
  • 1 smagsneutral olie til stegning
  • 11 dåse sorte bønner
  • 11 bakke blandet salat
  • 11-2 modne avocadoer
  • 11 dl cremefraiche 18 %Opskrift - sådan laver du mexicanske majspandekager med kylling  1. MAJSPANDEKAGER: Pisk mælk, majsmel, majsgryn, æg og salt med en elpisker eller stavblender til en jævn dej i en skål. Opvarm en smule olie på en mellemstor pande, og hæld lidt dej på panden. Vend pandekagen, når den er gylden på den ene side, og steg den færdig på den anden side. Steg i alt 8 pandekager. Husk løbende at røre rundt i skålen med dej, så majsgrynene ikke samler sig i bunden. 2. Læg kyllingekødet i en skål, og vend det sammen med alle krydderierne. Steg kyllingekødet i olie på en pande, til det er gennemstegt. Tag panden af varmen, og vend revet cheddar i, så det smelter.   3. SERVERING: Skyl de sorte bønner i en sigte, og lad dem dryppe af. Skyl og pluk salaten. Flæk avocadoerne, fjern stenen, og skær avocadokødet i tern. Anret bønner, salat, krydret kylling, avocado og cremefraiche i forskellige skåle, så hver især selv kan anrette fyldet oven på sin pandekage ved bordet.   Få indkøbslisten til hele ugen her   UGENS ANDRE OPSKRIFTER Tirsdag: Mexicanske majspandekager med kylling – Få opskriften her Onsdag: Asiatiske frikadeller med spidskålssalat – Få opskriften her Torsdag: Polenta med ristede grøntsager og pocherede æg – Få opskriften her Fredag: Ribeye-bøffer med forårssalat og polentafritter – Få opskriften her    

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.