11 dl
cremefraiche 18 %Opskrift - sådan laver du mexicanske majspandekager med kylling 1. MAJSPANDEKAGER: Pisk mælk, majsmel, majsgryn, æg og salt med en elpisker eller stavblender til en jævn dej i en skål. Opvarm en smule olie på en mellemstor pande, og hæld lidt dej på panden. Vend pandekagen, når den er gylden på den ene side, og steg den færdig på den anden side. Steg i alt 8 pandekager. Husk løbende at røre rundt i skålen med dej, så majsgrynene ikke samler sig i bunden. 2. Læg kyllingekødet i en skål, og vend det sammen med alle krydderierne. Steg kyllingekødet i olie på en pande, til det er gennemstegt. Tag panden af varmen, og vend revet cheddar i, så det smelter. 3. SERVERING: Skyl de sorte bønner i en sigte, og lad dem dryppe af. Skyl og pluk salaten. Flæk avocadoerne, fjern stenen, og skær avocadokødet i tern. Anret bønner, salat, krydret kylling, avocado og cremefraiche i forskellige skåle, så hver især selv kan anrette fyldet oven på sin pandekage ved bordet. Få indkøbslisten til hele ugen her UGENS ANDRE OPSKRIFTER Tirsdag: Mexicanske majspandekager med kylling – Få opskriften her Onsdag: Asiatiske frikadeller med spidskålssalat – Få opskriften her Torsdag: Polenta med ristede grøntsager og pocherede æg – Få opskriften her Fredag: Ribeye-bøffer med forårssalat og polentafritter – Få opskriften her
Lav en tallerken med mel, salt og peber og vend kyllingestykkerne deri. I en travl hverdag er det dejligt, at man ikke skal så og holde øje med potter, pander og gryder konstant, men at man kan bruge tiden sammen med sin familie
Mine enchiladas består af madpandekager fyldt medkylling, majs, bønner, revet ost og krydret tomatsovs, toppet med mere tomatsovs og ost og bagt i ovnen, så de bliver sprøde i kanten, og osten smelter på toppen
Kylling i karry med ris. Smag til, og servér med de kogte ris og evt. Kylling i karry er blevet en rigtig populær ret herhjemme, og så kan det laves forholdsvist hurtigt og nemt
J. e. g. h. a. r. n. i. t. o. d. v. Å. u. s. ,. ø. f. k. m. j. y. V. l. 1. -. 2. å. b. P. p. C. N. æ. D. F. E. ". M. G. w. L. c. 5. 0. S. R. K. (. ). 3. T. B. H. I. |. O. <. z. ) g
D. e. n. o. p. s. k. r. i. f. t. å. v. g. h. l. y. a. d. b. ,. j. ø. m. -. æ. J. O. u. K. c. (. 4. ). 1. 2. H. F. 8. S. G. N. 9. 0. 3. I. 5. 6. 7. M. T. E. R. L
Men allerførst denne cremede pastaret medkylling, svampe, frisk spinat og soltørrede tomater, der får en dejlig smag fra de mørke champignon og de lækre soltørrede tomater
Skær kyllingen op i siden og fyld avocado-moussen i - saml kyllingenmed parmaskinken. Læg det hele på en bageplade med bagepapir og hæld lidt olie over, samt salt og peber efter smag
Brug en panne med høj kant. Tag så kyllingen og bacon og grøntsager og bland det godt. Skær kyllingen i bider, hæld salt og pepper over og steg i ca 5 minutter, set til side. Klar til servering 500 gram kylling filet. 1 kylling buljongterning
Denne gang havde vi en masse soltørrede tomater i en pose, der skulle bruges, og selvom jeg kun havde arbejdet med soltørrede tomater i olie før, tænkte jeg, at de ville smage godt medkylling og svampe
Ha oppi kyllingenmed skinnsiden opp, strø over vårløk. Her servert med kokte,hele, stekte poteter. Denne kylling gryten er fantastisk deilig, masse smak og en kremete konsistens
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.