I mens steger du blot kyllingebrysterne på en pande med lidt smør og olie. Hæld herefter vandet fra og giv hver af dem et lille tryk med håndryggen, så de knuses let
Det gør det meget nemmere at at servere, for du skal ikke stå med en varm kylling som skal parteres. Ovnbagte kartofler skåret i både og rødkålsalat med frugt og mandler
Sættes på en en bageplade med bagepapir. Kylling m/pikant ost og mozzarella. Kylling. Så kom min dejlige datter Stephanie hjem og lavede noget dejligt sommermad
Valget faldt på en hel øko kyllingmed ekstra sprøde kartofler og ærtemos. Visualiserede istedet dens glade liv i det fri med plads til at baske med vingerne, og gik i raske skridt mod kassen, så jeg umuligt kunne ombestemme mig
Kryder med salt og peber. Spæd til med hønsekødsfond ind imellem. Det vil sige, at når jeg så engang imellem får kyllingekød fra supermarkedet, er det tydeligt, at der ikke er noget smag i den slags kød
Den består i al sin enkelhed af kyllingebryst som er penslet med karrypasta og stegt i ovnen. Man kan også drysse kartoflen med andre krydderier, det kommer helt an på hvad man godt kan lide
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.