Min krop kunne ikke finde ud af hormonerne de første måneder og vores forsøg blev derfor ødelagt. Heldigvis fejler vores helt igennem fantastiske datter ikke noget som helst
N. u. s. k. e. r. d. n. l. i. g. o. t. V. h. a. f. å. v. p. ,. m. b. -. æ. w. j. E. ø. O. y. K. T. H. U. 2. 5. x. c. 8. /. 4. ½. F. M. L. S. B. 1. 3. (. ). –. 7. 9. 0. 6. ) l
Jeg synes, at det er tankevækkende at rigtig mange af mine forløbsdeltagere ser det som en stor udfordring at der ofte bliver serveret rundstykker, kage osv
Og det er jeg rigtig træt af – men hey, det er jo min egen skyld – jeg bestemmer jo selv. Heldigvis tror jeg at det kommer til at gå den rigtige vej med arbejde, men mht Thomas meget rejseri, det må tiden jo vise
Anonym. sagde. Hej KarenJeg læser ofte din blog og er blevet inspireret til at begynde at hækle igen. Desværre er jeg ret autodidakt, og derfor er jeg ude af stand til at læse en hækleopskrift
De fleste klienter i min praktik, var folk der ønskede at tabe sig. Det er nemlig meget nemmere at skære ned på kalorier gennem kosten end at forbrænde kalorier via motion
(hvis dejen er for tynd kan mere rugmel tilsættes til den får den rigtige konsistens)Bag herefter de små pandekager på en opvarmet og smurt pande (jeg bruger altid min elskede sprayfedt) og bag dem gerne to ad gangen på den samme pande
Hæld pureen tilbage i gryden og varm den ved svag varme et par minutter. Kom hindbær, flormelis, vanilje og stangen i en gryde, og giv det et lille opkog, pres derefter hindbærmassen gennem en si, så man får en pure uden hindbærkerner ( jeg fik lidt kerner med og det smagte alligevel lækkert)
De små frugter, der ligner en mellemting mellem æbler og kirsebær, er stenhårde og sure og kan ikke spises rå, men du får den fineste gelé – den kan minde om ribsgele, men er lidt mere pikant og syrlig i smagen, så har den en helt speciel indbydende farve
Ja, det er snart ved at være på det sidste med gryderetter og kartoffelmos, foråret er jo på vej. Retten simrer i 25-30 minutter og smages til med krydderier
Førhen har jeg altid stegt flæskestegen efter min mors anvisninger og den har da også altid smagt rigtig godt, men det har været svært at få alle svær sprøde – og ikke kun dem på midten
Disse lækre agurkeruller med røget laks og cremecheese udgjorde en blandt mange små retter til en skøn sommer tapas, som blev nydt på vores terrasse i dejligt solskinsvejr
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.