En dag i mad er endnuengang på banen. Denne gang med fokus på hvor (relativt) let og hurtigt det kan være at spise sundt, varieret og samtidig forberede sig til flere dage
Bare fordi det er en helt almindelig tirsdag behøver det jo ikke gå hen og blive kedeligt. En ting er, at man i weekenden måske bruger en masse tid på at lave mad og virkelig gøre noget ud af det, men hvorfor skal hverdage efterlades til at blive kedelige og ufestlige
Det ligner næstenen cheesecake. Bund af dadler, nødder og en knivspids salt - sødt, salt og fuld af sunde fedtstoffer og en topping af skyr, bær, citron, kardemomme og vanilje mhm
Jeg en blogger. Men nu skete det, og fremover vil jeg vise billeder og lægge opskrifter ind - og håber så, at det kan være til inspiration og glæde for andre
tar hun først en kæmpe skåål og en halv pak gær omtrendt. Sådan starter et nyt bage eventyr ud i den ædle kunst at bage med økologisk hvedemel fra samsø
Nården er skummende og dufter godt af øl – så er den klar til brug. Jeg bruger ofte lidt durummel, manitobamel eller speltmel i stedet for en del af hvedemelet – men det skal være fintsigtet
Så her er en lidt kortere version, hvor jeg tagermellemhævningen ud. Surdej kan give meget mere smag til ens brød end der kan komme i det når man bager uden
Det er ingen i denneverden andre ennen selv man kan legge skylda på når man våkner opp dagen der på og munnen smaker død hamster og tretten illsinte dverger spiller alternativ punk-samtidsmusikk på oljefat inne i hodet ditt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.