gør brug af hjemmelavede pesto og nybagte bagels. 1 bagel (opskriften på mine bagels kommer snart. God morgen til jer allesammen, jeg er nok i fuld gang med at bage scones, cookies og andre lækkerier til min og Anne-Sofie’s virksomhed i minisamfundet på vores skole
Ny bolle opskrift – Den bedste indtil nu. Posted By Tanja Nielsen on Oct 22, 2016 | 0 comments. Der har været stille på bloggen noget tid og det beklager jeg
Bagels med spinat. Jeg udvikler jævnligt opskrifter for alverdens magasiner, hjemmesider, firmaer mm. Blandt andet denne opskrift er udviklet til Mad og Bolig
De sidste par dage har maven været lidt underlig. Så der er ikke rigtig blevet lavet mad. Men heldigvis har jeg opskrifter på lager, så her kommer en opskrift, jeg prøvede af i december
Follow my blog with Bloglovin. Jeg har lavet denne bog for at give dig inspiration til aftensmad, som foruden at være glutenfri og mælkefri også skal give dig lyst til at få flere grøntsager og basedannende mad ind i din dagligdag
Jeg har fået mig en ny favorit. Det er denne chunky banan granola, og jeg har allerede lavet den 3 gange på 2 uger og glæder mig hver morgen til at få morgenmad, når jeg ved, at den står i skabet og venter på mig
Jeg tog lige mig selv i at ville skrive at morgenmad er mit absolutte yndlings måltid. Så kom jeg i tanke om hvor vild jeg er med en dampende varm portion lasagne med friskbagt brød og en god salat, en lun kop kaffe og en god øko Napoleons hat fra min lokale bager, et saftigt stykke rugbrød med avocado, lidt øko majo, citronsaft og urte salt, en riskiks med peanutbutter og bananskiver… Ja, jeg kunne blive ved
Når sæsonen for frisk frugt og grønt er gået på hæld og udvalget i grøntafdelingen svinder ind, så gælder det om at fylde køleskabet (og maven) med nye favoritter – hvis du ikke vil kvæles i rodfrugter herfra til april…
D. a. v. i. s. k. u. l. e. f. j. r. A. b. t. ø. d. g. ,. n. o. p. å. J. m. h. (. ). y. æ. ❤. S. -. 1. 4. *. 5. 0. 2. c. 8. H. w. 3. R. x. Æ. L. 6. 7. P. 9. G. ) l
Kryddersnapsene er for alvor ved at få en renæssance og har fundet vej til de allermest dyre og hotte restauranter, som nu har deres egne snapseblandinger stående side om side og udfordre de dyre cognacer og rom på avec-bordet
Der er kommet en ny kategori på bloggen under opskrifter. restemad. At bruge sine rester op – og at bruge dem godt op – er noget, der kan mærkes i husholdningsbudgettet
Jeg har strikket en baskerhue til min veninde. Jeg ved faktisk ikke helt, hvorfor det skulle være en baskerhue, for hun har i forvejen den baskerhue, jeg hæklede for halvandet år siden
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.