Det stærke og søde sammen med den friske limesaft er en perfekt kombination til noget godt oksekød, men du kan selvfølgelig også bruge andet slags kød til denne ret
Sammen medmango, lilla spidskål, de lidt syrlige blåbær (eller hindbær), samt en lækker limedressingmed soya og Grillkrydderiet fra Nordisk Tang, får du en helt unik smagsoplevelse
Sammen medmango, lilla spidskål, de lidt syrlige blåbær (eller hindbær), samt en lækker limedressingmed soya og Grillkrydderiet fra Nordisk Tang, får du en helt unik smagsoplevelse grundet dens indhold af røget chili og tang
Smag til med chili og salt. Server med de grønne forårsløgstoppe på. Du kan bruge de grøntsager, som du allerede har i huset eller nogle af dem, som jeg brugte
Sauteret spidskål med feta og kapers. Kold kartoffelsalat med creme fraiche. Rabarberkager med kokos. 1½ kg kogte kartofler 4 dl creme fraiche (18%) 1 tsk paprika ½ spsk dijon sennep 1 tsk citronsaft. 1 mango 2 -3 avocado afhængig af størrelse 1 håndfuld salat (lidt blandede små blade) 1 lime (saften af) 1 tsk. Forloren hare med vildtsovs 500 gr. hakket kalv og flæsk 1 dl. rasp 2 æg 2½ dl mælk salt og peber 50 g bacon i skiver. feta i tern salt og peber 1 tomat. 1½ kg kogte kartofler
Tortellini á la créme (med s. Denne spinat/mango salat er endnu en af mine yndlingssalater, og den går til sådan cirka alt – lige fra kylling, til bøffer, til fisk
)Vi får den næsten altid til indisk dahl, hvor mangoensog melonens sødme sammen med korianderens karakteristiske duft og smag står i perfekt kontrast, som et mildnende supplement til den ofte stærkt krydrede indiske/ asiatiske mad
- en henrivende start på dagenOg endnu mere perfekt bliver det, når den start på morgenen er starten på en solrig fridag, som bare skal nydes i meget afslappet tilstand på vores dejlige altan - selvfølgelig i selskab med min højt elskede solskinsdiva
Kom limeblandingen i den lille skål med creme og mæng det sammen. Ideen kom ret spontant, da min mor absolut mente, at jeg burde bage en kage hun kunne tage med på arbejde (hun har åbenbart gået og pralet lidt - af en eller anden grund)
Til grillpølserne skulle der jo være en salat, og hvis jeg skal have Mathias til at spise salat, skal det ikke bare være iceberg med agurk og tomat – Det skal være en lækker en af slagsen, og i går blev det denne friske salat, der kom på bordet
En sprød Oreo bund toppet med en blød mascarponemasse med hvid chokolade og et twist af lime. Jeg bliver enormt inspireret, og hendes flotte billeder, får mig til at få lyst til at gå i køkkenet med det samme
Det er noget der giver en minder tilbage til barndommen når mor lavede hjemmelavet isvafler, dog var det ikke medmango den gang, men en klassisk flødeis der kom i
Bland mango, blåbær og mynte med dressingen, og lad det trække i køleskabet. Jeg er vild med at tilføje mere smag til mine salater i form af friske krydderurter, og særligt mynte er et hit
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.