1.OREO Bund:
Rist hasselnødderne af på en pande. Blend Oreo cookies og de ristede hasselnødder, indtil en tekstur af krummer.
I en lille gryde, skal du smelte Nutella og smør. Bland det med Oreos og hasselnødder i en skål.
Placer bagepapir i bunden på din kageform (springform), så kagen er nem at tage af bunden ved servering.
Tryk cookieblandingen i en 16 cm springform og sørg for at kom helt ud i siderne. Sæt bunden i køleskab til skorpen er hård.
2. CHEESECAKE Fyld:
I en lille gryde, skal du blande gelatine granulat med 2,5 spsk vand og lad det blødgøre i ca. 5 minutter.
Put 2 æg og 2,5 spsk sukker i vandbad over middel varme. Kog el. opvarm blandingen, under konstant omrøring, i ca. 10 minutter eller indtil blandingen er blevet fortykket. Du må ikke koge længere ellers risikerer du at æggene vil stivne.
Tilføj Mascarpone/flødeost naturel ost og gelatine og bland godt. Opdel blandingen i 2 dele.
Pisk piskefløden så den er flødeskummet er hårdt eller meget stift (så den kan stå i toppe af sig selv).
I en mellemstor skål, skal du blidt vende (med en ske eller spatel) halvdelen af æggeblandingen med sukker og halvdelen af flødeskummet.
Hak de 10 stk oreo cookies i lidt store stykker og vend i blandingen.
Sæt det på på køl indtil du er færdig med den næste halvdel (nutellafyldet) og den er færdig med at fryse.
3. NUTELLA Fyld:
I en lille gryde, skal du nu smelte Nutella og mørk chokolade.
Bland Nutella og chokoladeblandingen med den anden halvdel af æggeblandingen. Vend denne blanding i den anden halvdel af flødeskummet. Hæld hele blandingen i springformen ovenpå den kolde bund.
Placer springformen i en fryser i 5-10 minutter så lagene ikke blandes, når den næste halvdel kommer på toppen af kagen.
Tag springformen ud af fryseren, og hæld den hvide cheesecake blanding over nutellacheese blandingen og sæt kagen i en fryser i 5-10 minutter.
4. DECORATION (valgfrit):
Pynt med en blanding af både mørk og hvid hakket chokolade.
Sæt i køleskabet i flere timer eller natten over. (min. 8 timer)
Oreocheesecake – sød, syrlig, knasende og blød. Vend nu den smeltede hvide chokolade i flødeostecremen til cremen er ensartet og til sidst de hakkede Oreo kiks
Egentlig kan det jo ikke gå galt, hvis man fylder en kage med OREO. Denne cheesecake er en sikker vinder, hvis du skal være ekstra god ved familien og vennerne
Oreocheesecake dessert til din fredag aften. Derfor er der skruet op for både Oreos og Philadelphia. Prøv denne mega lækre Oreocheesecake, som er virkelig nem og hurtig at bikse sammen, og smager intet mindre end himmelsk
En oreocheesecake. Oreos i bunden, i fyldet og på toppen - Oreos overalt. Måske kan der bruges en anden type chokoladekiks end oreos, meeennn så er det jo ikke rigtigt en Oreocheesecake, vel
Oreo smager godt og cheesecake smager godt, så sammen kan det vist ikke være helt skidt. 21 Oreos + nogle ekstra til pynt. Hak de resterende 6 oreos groft (eller fint) og kom dem ned i osteblandingen og rør det sammen. 21 Oreos + nogle ekstra til pynt
Nutella. Kom derefter nutella ovenpå og "swirl" det hele rundt, så det bliver blandet. Nutella. Min mor spurgte efter en kage hun kunne have med til damerne på sit arbejde, og straks gik jeg igang med, at finde en lækker kage
1 pk oreo kiks. 1 pk oreo kiks. Opskriften er nem og lækker og tager ingen tid at bikse sammen. Kiksebunden bliver ikke så tyk og ostecremen ikke så høj, så opskriften kan sagtens dobles op, hvis man har lyst til en større og højere kage
En cheesecake med Golden Oreos kiks og toppet med karamel. Desværre er Golden Oreos lidt overset i forhold til de klassiske Oreo kiks - med mindre du er amerikaner
Men samtid skulle det ikke bare være en alm cheesecake så jeg lavet den med Oreo. Fordel cremen oven på din bund af Oreo-kiks, og igen skal du sørge for en jævn overflade og en lige kant – det giver det pæneste resultat
Cheesecake i glas. På små 15 minutter kan du bikse en lækker cheesecake sammen og med din yndling topping i form af marmelade efter smag og behag. Top din cheesecake med 1-2 spsk marmelade
De lækreste og mest svampede Nutella Cupcakes. Jeg har valgt at bruge Nutella mærket, men jeg vil mene at alt chokolade smørbart kan bruges – dog med ændring i smagen
Før jeg begyndte at eksperimentere rigtig i køkkenet, lavede jeg næsten altid disse oreo muffins, hvis jeg fik gæster eller til andre arrangementer, de var altid et sikkert hit
Om du er cheesecake-elsker (som mig) eller stadig mangler lidt for at blive overbevist - vil jeg love dig, at denne opskrift er værd at prøve kræfter med og vil være et hit hos både venner og familie
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.