Kom oksekødet på en varm pande medolie. Kom løg , blomkåloghvidløg på en varm pande medolie. Kom risende på en varm pande medolie , krydser med salt ogpaprika
tilsidst kommes finthakket forårsløg iog server straks sammen medoksekødet. kom en god slat oliei wokken og varm den op ved høj varme, svitskartoflernemedrigeligt salt og stegt indtil de bliver let gyldne, men ikke sprøde
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. D. a. h. l. (. e. r. d. ). n. æ. k. s. -. p. t. g. y. H. o. v. b. ø. ,. u. f. m. å. j. c. O. A. –. 2. 1. 5. 0. ½. 3
Æggene piskesmed hytteost, mælk,. Blomkålen deles i små. Kartoflernekogesog skæres i tern. Men så længe vejret ikke er så ferieagtigt, så gør det jo ikkenoget
Er du træt af kogtekartoflerog synes du altid det bliver det samme tilbehør du får tildit kød. C-vitamin har blandt andet betydning for ditimmunforsvar, stressforsvar, synsevne, sårhelingogmodvirker astma
I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. g. å. r. l. a. v. e. d. j. m. t. o. s. f. n. h
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. D. e. t. r. b. a. d. s. /. n. m. k. o. f. l. 6. -. 8. p. 2. å. 1. 4. V. g. h. v. ,. j. u. y. R. L. æ. 3. 0. B. c. ø
Disse halve, fyldte og dobbeltbagte kartofler kunne også sagtens fyldes med rester, men jeg har denne gang kørt dem rimeligtsimplemed hytteost, friskpersille, forårsløg og krydret dem med en smule sennep, godt med salt og peber og drysset med cheddar på toppen, der smelter ogbliver sprød i ovnen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.