I denne bog videregiver de deres ERFARINGER med at COACHE andre og FORTÆLLER ÆRLIGT, hvordan de selv bar sig ad med, at få deres drømme tilat lykkes, også da det hele så sort ud
Udseendemæssigt gav det maden et kæmpe løft med den flotte lyserøde farve fra rødløgene og den grønne persille, og der var masser af smag og en virkelig god kombination af syrligt, sprødt, salt og lunt
Der var nok tilat kunne spisesig mæt, så der skulle ikke tænkes på aftensmad for mitvedkommende. Jeg valgte dog ikkeat følge nogen af dem, selvom det var meget svært
Når man har satsig et mål, er det efter minmeningaltid godt med en gevindst ved målstregen (udover gevinstensisigselv, som det jo er at tabe tikiloselvfølgelig)
handlede det omat tage smågrisene alt for tidligt fra moderen. Her i huset kalder barnebarnet det en ”sovemad” – det får han sommetiderinden han skal sove
Når jeg arbejder med mad, det være sigat sammensætte en menu eller udarbejde en opskrift, har jeg altidsom udgangspunkt, at der skal være noget for alle sanser så vidtmuligt
Det var et ret stort græskar, fyldt med fine kerner… Og da Pinterestiøjeblikket bugner med lækre opfordringertilat bruge græskarresterne fornuftigt måtte vilige prøve atriste græskarkernerne
For en god ordens skyld vil jeg lige slutte af med atsige, at når der er mærker jeg ikke har nævnt, er det ikke ensbetydende med at de ikke fungerer, for jeg har selvfølgeligikke prøvet alt der er på markedet
Ligesiden den vinterdag hvor jeg smagte min første macaron sammen med mine medbloggere hos Nikolaus Strangas, har det været mit store ønske atlæreat lave dem selv
Jeg komnemligtilat fortælle, at det da var " viiirkelig nemt". Dette indlæg er til ære for min kollega Anne, som gerne vilvide, hvordan man laver kokosmælk
Da de ikkelignedesigselv længere, synes de, at de skulle have nye navne. Ingefærs hjem) begyndt at smelte sig sammen i en gryde ovre på det varme komfur
Omligepræcis det, bliver en udfordring for mig, i forhold til det her blog projekt, er jeg ikkeitvivlom, men det bliverforhåbentligt også en styrke, det at jeg altid er lidtkreativ, men dybest set, hvis man deler sineopskrifter, må man jo nok lære, at være lidt mere præcis og det, vil jeg gøre mit yderste, for at leve op til
Den har siden da opholdt sigi fryseren, og ventede bare på atblive overtrukket. I den forbindelse er jeg også nødt tilat takke min far, som har plukket alle de mange bønner
Men når man har valgt at skære ned på kulhydraterne og droppe tingsom pasta, er lasagne ikke længere en del af “kostpyramiden” – eller ihvertfald madplanen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.