revet skal fra en halv citron. Vi har lavet en lille torskesalat - sjovt nok med torsk. I mens kan du varme fiskeni et andet fad, sammen med timian, olie, citronskal og salt og peber
Endelig når vitilbønnefritterne…. Smagen er vildt overraskende. Jeg har længe tænkt de skulle deles med jer her på bloggen, da det nok er så tæt på sunde pomme frites, vinogensinde kommer
Da Oscarfeberen var over os alle {eller i hvert fald over nogle af os. } Gav det mig en meget god anledningtil at diske op med en kage lidt udover det sædvanelige
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i
)For et stykke tidsiden havde Lene lavet nogle små lækre wraps ichilitortillas med pikant fyld. Jeg arbejder på et reklamebureau iKolding der hedder Masters
Pastaretten har en skøn smag af røget laks og er derudover også fyldt med masser af friskspinat, hvilket alt sammen er vendt i den lækre cremede ricottaost med et lillekick fra chiliflagerne og masser af friskkværnet peber, citronsaft og -skal
Nogle gange popper der pludseligtideer op imit hoved, og så skriver jeg dem ned, og andre gange får jeg inspiration fra mad, der bliver serveret for mig
Jeg har også sat et billede af mitYNDLINGS KØKKENGREJ – nemligminihakkeren. Okay – jeg indrømmer, det ser lidttvivlsomt ud på billedet, men smagen er alt andet end tvivlsom
Så i stedet for den fede tunge traditionelle kartoffelsalat, så er dette absolut min nye yndlings. Denne kartoffelsalat er super lækker til alle sommerens grillaftner
Vi kan godt lidelidt grove boller, og når først man har vænnet sigtil processen, med at lave dejen dagen i forvejen, er det super simpelt at lave koldhævet bagværk ala verdens nemmeste brød, hvor der ikke skal æltes men blot røres sammen og ventes
citronsaft. Det er efterår og suppe tid. Share on Twitter. En af mineyndlings supper er denne lækre, sunde og cremet jordskoskekuppe – Og den er tilmedvirkelig let og ret hurtig at lave
Hvis du bruger friskspinat, kan du bruge det overskydende til en lækker spinatsalat fyldt med køleskabets grøntsagsrester (kål, frugt, cherrytomater, nødder, you name it) og en creme fraiche-dip med farverige krydderurter
Jeg stod den anden dag, og havde et white-world-problem – jeg skulle ud at rejse i weekenden, og skulle nå at bruge nogle af de råvarer, jeg havde i køleren
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.