Opskrift på Æbledrøm
Hyggekrogen
Hyggekrogen
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Piedej
  • 450 g hvedemel
  • 200 g stuetempereret smør
  • 1 knsp flourmelis
  • 2 dl kold sødmælk
  •  
  • En potion mazarinmasse
  • 150 g marcipan
  • 100 g sukker
  • 65 g stuetempereret smør
  • 2 æg
  •  
  • Hasselnøddekaramel
  • 125 g hakkede hasselnødder
  • 80 g sukker
  • 50 g smør
  • 1/2 dl fløde
  • 1/2 spsk honning
  • Sukker, smør, fløde og honning koges op i en lille gryde ca 6-7 min. Gryden tages af varmen og de hakkede nødder kommes i.
  • En teskefuld lægges ovenpå hver af de varme tærterne, som derefter skal have yderligere 5 min ved 185 g.

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.