Stilpå køl. Cremen vil skille og blive flydende på et tidspunkt, men bare fortsæt med at røre – den samler sig igen og bliver en lækker, glat og fast creme
Du er meget velkommen til at prøve opskriften. Hindbær er for mig indbegrebet af sommer med sol, varme og is - og til en is hører der Hindbær Guf til - det smager bare så godt, så nu er det også kommet på en af mine cupcakes
- Opskriften stammer fra Annettes kager som har nogle rigtig fine ting på både blog og sin shop. Sørg for at tjekke dine kagers midte inden du tager dem ud af ovnene - det gøres bedst ved at stikke en tynd strikkepind eller en tandstik i midten, hvor der helst ikke skal sidde en helt våd dej på pinden når den tages op
Selve kagen fandt jeg opskriftpå hos den altid dygtige Emily, mens jeg måtte forsøge mig lidt frem med frostingen, men resultatet blev faktisk ret vellykket, så vil gerne dele det med jer til inspiration
I. s. ø. n. d. a. g. v. r. e. S. u. p. B. o. w. l. ,. å. i. b. t. f. h. y. m. D. (. ). c. k. æ. C. F. A. -. E. 1. 4. 6. 0. 5. 3. /. 2. 9. j. K. 7. 8. T. N. R. J. M. *. H. ". P. L
Kom cremen i en sprøjtepose med en stjernetyl og sprøjt den på de afkølede kager. Ingredienser til ca. Tilsæt langsomt og under omrøring halvdelen af mælken
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.