Jeg valgte opskriften hvor der skulle bruges fløde fra Frk Jensens kogebog. Vi havde dog vores problem med at komme på et sted som er godt med børn udenfor Aalborg centrum, men vi endtepå et pizzaria med rigtig italienske pizzaer som ligger ved siden af Ulla T (kan ikke huske navnet), men de laver nogle rigtig gode pizzaer
N. u. j. e. g. r. t. æ. p. å. m. l. n. I. d. a. s. f. o. D. b. i. v. B. y. 7. 0. h. O. 2. J. k. ,. ø. M. (. ). c. E. S. K. F. T. 4. R. -. 1. A. G. q. ”. 3. w. P. L. 8. /. 9. l g
Denne gang må jeg have et funktionelt kamera med, eller en telefon der virker og dermed tage en masse billeder og ikke bare lade alle de andre om det som sidst, hvor blandt andet Anne og Piskeriset knipsede billeder på livet løs, og det er også deres billeder jeg har lånt herunder
Skum det fedt af, der har lagt sig som klare søer påretten – det er baconfedtet, og det er lige til at fjerne, hvis man vil – det gør jeg, for baconsmagen er allerede i retten
Igen skal der gang i maskineriet, og igen skal foodprocesserenpå arbejde. Fortsat godlørdag. En af de kager som min mor bagte til hendes fødselsdag var en helt klassisk mazarintærte
I forbindelse med den årlige begivenhedpå de sociale medier Marts med Medfølelse, blev jeg spurgt af foreningen Mad med Medfølelse, om jeg ville lave en madplan
De insisterede faktisk på, at den kom påbloggen – så her er den. Skal du lave en hurtig og simpel dessert til dine gæster, som samtidig virkelig er flot og ser mere avanceret ud, endden er, så skal du prøve dennemarengsbund med fløde og bær
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.