10 g Grand Marnier. Husblas som der har været i blød i koldt vand i 10 minutter, drænes og tilsættes fløden samme med sukker og Grand Marnier og rør det godt sammen. 10 g Grand Marnier
Da jeg søndag, blev færdiguddannet som DGI løbetræner, snakkede vi meget om restitutionsmåltider og præstationsfremmende fødevarer, og havde samtidig også proteinbarer og -drikke oppe at vende
Der var jo Melodi Grand Prix for et par weekender siden, og selvom det ikke gik videre godt for Danmark, så er det stadig en fantastisk mulighed for at lave god mad og samles med gode venner for at spise det og have gode diskussioner om deltagerne
Sikke et vejr. det er da svært ikke at være i godt humør nu hvor solen for alvor er kommet frem. Til aften skulle det virkelig gå stærkt med at få lavet aftensmaden, for jeg orkede virkelige ikke at bruge alt for lang tid i køkkenet
Nogle gange bliver jeg overmandet af min egen tidsoptimisme – eller måske i virkeligheden min håbløse sans for planlægning… Fx som det skete for nogle uger siden, hvor jeg midt i aftensmadsforberedelserne, startede et flødebolleprojekt op sammen med den 3-årige
8 gram salt (1 tsk)8 gram sukker (1 tsk)1 gram peber (meget)2 spsk cognac eller armagnac (Du kan også være utraditionel og bruge Cointreau eller Grand Marnier. 2 spsk cognac eller armagnac (Du kan også være utraditionel og bruge Cointreau eller Grand Marnier
Det er en all american classic og det er bestemt ikke en ret for de virkelig fedtforskrækkede. Det er comfort food når det er bedst og så passer det jo helt perfekt til årstiden, hvor det kan hjælpe en med at holde varmen
For et par år siden var kæresten og jeg ude at spise på Pony i København og fik en lækker græskarsuppe til forret som jeg har haft lyst til at prøve at lave lige siden
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.