Selvfølgelig kan denne lækre kage også laves som cupcakes og opskriften får i her. Jeg er netop hjemvendt fra en måneds praktikophold i Houston, Texas, hvilket var en fantastisk oplevelse både faglig og kulturelt set
brundkanter af bundene og sorg for de er helt flade, skærer du meget af, kan du evt. Jeg elsker at bage og lave nye kreationer i køkkenet, så hver gang lejligheden byder sig, står jeg klar i køkkenet
Dem hvor jeg kan få lov at lege med garn og forskellige kjoler. "NEJ" Siger min mand. "JO" siger jeg. - efter at ha' hæklet 16 par bryster på knap 14 dage
Jeg har en baggrund som hoftepatient med mange år, der har inkluderet smertestillende medicin. Følge mine kamp for mere sundhed i hverdagen her på bloggen, på INSTAGRAM og på bloggens facebook side Som noget nyt kan du også følge med på SNAP – find mig under fitmom
en ganske almindelig brun rom og lidt Bacardi, så må vi se om det er godt nok. Jeg var ude og plukke brombær, og da det gik op for mig at der var "en del", både af dem og vores blommer, kom jeg i tanke om den gamle drik "romtop"
Gulerødder. Altså den person, der engang fandt denne grøntsag kunne da godt lige have tænkt. Ville det måske have været ret smart, hvis æbler havde hedder rødknolde
MEN, når det er sagt, så er de faktisk gode, og så er det dejligt at vide at de kan spise med god samvittighed (Ved godt at det bedste ville være, at helt lade værd med at spise kage, men det fungere bare ikke for mig – Jeg er en kagepige, der er jo en grund til at jeg kaldet min blog Fru Millas cupcakes i sin tid)Så hvis man har mod på at bage nogle kanelsnurre hvor der er mindre fedt og sukker i, så får i opskriften her
Derkan evt tilsættes mere eller mindre flormelis alt efter smag og behag. 15 min ved 200 grader. Cream-cheese frosting200 g philadelphia100 g blød smør 1 spsk vanilleessens kornene fra 1 vanillestang3 dl flormelisIngredienserne blandes grundigt
Vi der er vokset op på stenbroen, har ikke den viden der skal til for at få tingene til at gro, hvilket gør at vores børn går glip af en stor, forunderlig verden om hvordan vores mad vokser
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.