Orientalsk kylling i mikroovn
christinafabricius
christinafabricius

Orientalsk kylling i mikroovn

  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 600 g kyllingebryst el. Kyllingefilet
  • Salt
  • Peber
  • 1 spsk karry
  • 1 tak stødt ingefær
  • 2 spsk olie
  •  
  • Envidere...
  • 4 spsk karry
  • 2 spsk olie
  • 2 porre (ca. 100g)
  • 1 rød og 1 gul peberfrugt (ca. 100g)
  • 50 g rosiner
  • 2 skriver henkogt ananas (100g)
  • 1 banan på ca 100g
  • 1 dl hønseboullion
  • 1/2 dl ananas saft

Instruktioner

    4 Pers.

    Laves i mikroovn


    1. Kom karry, olie, fintsnittet porre og peberfrugt, i små terninger, intet microegnet fad.

    2. Sæt det i mikroovnen ved fuld effekt (850watt) i 1 min.

    3. Kom rosiner, små stykker ananas, banan i skriver, bouillon og ananas saft i. Dæk det med microfilm eller låg og sæt det i microovnen ved fuld effekt i 10 min.

    4. Krydr blandingen med salt og peber.

    5. Læg kylling kødet i et microegnet fad, smør fadet og kyllingen med olie. Drys med salt, peber, karry og ingefær.

    6. Sæt kyllingen i microovnen ved fuld effekt i 10 min.

    7. Hæld grønsagerne over kyllingen, og varm det igennem 1 min.


    Serveres med ris.

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.