Pavlova-kagen er endnu et af mine søde sommerminder. Opskriften har jeg fra min mormor, og jeg kan huske, at hun serverede den på sin terrasse omgivet af blomstrende roser og med fuglenes aftenkvidreni baggrunden
Storbyfarmen.dk | Tips til et sundt og sjovt familieliv!
Her for nylig deltog jeg i et arrangement kaldet " Tour de chambre". Arrangementet opstod, da et par veninder og jeg selv alle var flyttet (for os selv) og dermed en kærkommen anledning, til at drikke bobler hos hinanden og spiselidt hapsere på sidelinien
Lørdagens aftensmad var noget nemt og hurtigt for jeg er helt uden energii denne uge - ved ikke hvad der er galt, men er faldet tidligti søvn hver aften og igår måtte Tommifaktisk bære migi seng kl
Husk at tjekke min kogebog ud – the Grand tour cookbook. Når man bor på Nørrebro, så har man adgang til de mest vidunderlige grønthandlere og slagtere, og det betyder gryderetter og lækre sager istride strømme
Husk at tjekke min kogebog ud – the Grand tour cookbook. Det stormer helt sindsygt her til aften, jeg skulle ha været tiltræning, men blev indendøre på grund af flyvende tagsten, græskar og hvad ellers der havde fået revet sig løs
Jeg faldte lige over denne workshop som jeg fandt meget interessant. PurePharma Tour 2013 PurePharma tour 2013 finder sted. Bededag - Crossfit by the Mill, på Porsvej 3, 9000 AalborgTorsdag den 9/5 KristiHimmelsfartsdag - Performance Gym, Østre Havnevej 25, 5700 SvendborgMandag den 20/5 2. pinsedag - Crossfit Asgard, Tagensvej 85D, 2200 København NSE MERE HER
Søndag formiddaginviterede jeg på brunch på Cafe Vivaldi med et Bellevue Tours gavekort som jeg havde købt, da jeg vidste at jeg ikke gad stå og lave morgenmad når vi var stået op
Deltagerne er meget forskellige – fra Aamanns, Erwin Lauterbachs Restaurant Lumskebugten og Told & Snaps til Restaurant Bjælkehuset, Hotel Fredensborg og Hotel- og Restaurantskolens Skolepraktik
I år er både udkommet oversættelser af Stéphane Reynauds Gris & Søn, en tour de force i en fransk slagtersøns fascination af svinekød, og Bistro, sammes glæde ved det generelle franske bondekøkken
I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. d. a. g. k. t. u. r. e. n. l. R. s. O. o. ,. f. ø. b. m. v. j. å. p. c. T. L. y. h. H. &. M. 3. 0. æ. S. 2. 5. U. C. K. 1. 7. G. B. -. ). J. n g
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.