V. i. k. ø. b. t. e. s. d. u. g. n. o. r. c. l. ,. f. j. v. a. m. p. æ. å. D. h. E. (. y. ). R. J. ". -. N. 2. 3. 1. /. 6. M. O. L. 4. C. ½. B. S. 0. H. F. 8. 9. Æ. K. P. I. z. ❤. w. G. ) g
E. n. k. l. e. r. b. i. v. d. t. æ. s. -. o. g. å. a. m. u. p. ,. f. h. R. y. ø. j. I. D. M. (. 4. ). 8. H. F. 1. 2. c. S. V. 0. G. 3. L. 5. T. 6. 7. /. 9. è. n l
Ovnbagte kyllingenuggets med havregryn / Fiskefrikadellermed ovnfritter og hjemmerørt remoulade / Friske forårsruller med kokos-peanutbutterdip / Mexicanske quesadillas / Ærtefalafler med pita, aubergine og tahindressing
Men ved du med dig selv, at det aldrig kommer til at gå, kan rosenkål erstattet af andre grøntsager, det kunne fx være pastinakker i stænger eller store chuncks af spidskål
En nem lille ret med kød af resterne fra julebordet. Rens, pil, og skræl grøntsagerne. Her har jeg brugt vores rester af kamstegen, men det fungere lige så godt med fx and, eller okse ( billederne er foto taget af egne foto – et lille hygge forsøg)
Alle rodfrugterne skrælles og renses og hakkes i skiver (ca 5 mm tykke) sammen med løgene. Fordeles på en bageplade med bagepapir og bages i en forvarmet ovn i ca 45 minutter ved 200 grader
Den anden aften blev der lavet sprødstegt chili-lime fisk i tortillaer med mango og guacamole, det var et lidt anderledes fyld til en tortilla der herhjemme oftest bliver fyldt med hakket oksekød eller kylling
Er vild med falafel. Steg falaflerne til de er gyldne og sprøde. Form til små flade boller med hænderne. Server dem i pitabrød med salat, agurk, tomat og tahincreme
Sådan her er det altså muligt, at få en lækker sandwich med helt lune og top sprøde svær. Hældes i en skål, som passer med den mængde grøntsager du skal bruge, og lagen stilles til afkøling
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.