S. i. d. e. n. v. k. o. m. h. j. f. r. a. s. ø. g. ,. t. å. p. D. u. æ. F. l. b. 5. I. y. V. U. (. 4. ). 8. 0. 2. c. 3. -. 1. %. /. C. H. B. R. 6. 7. è. n g
Lægges på et stykke bagepapir på en bageplade med skindsiden nedad. Lækker middelhavs inspireret ret der giver helt anderledes smagsindtryk til fisk og et nyt pift til laksen
J. e. g. k. a. n. r. i. t. o. d. l. s. U. h. m. M. j. ø. b. f. N. B. u. D. v. ,. p. å. I. 3. æ. (. S. ). -. O. P. /. R. 1. E. A. 2. c. T. 8. 0. C. y. G. K. ". V. L. H. ½. 7. g
Server medovnbagte rødbeder og peberrodscreme. Skær laksen i fire lige store stykker og læg stykkerne på bagepapir på en bageplade sammen med hummerhalerne
Laks har tilligemed sæson hele året. Ovnbagtlaks – Laks er en skøn fisk. Selv folk der hævder ikke at kunne lide fisk, kan som regel lide fisk når der kommer laks på bordet
E. f. t. e. r. j. g. b. l. v. h. o. s. k. i. n. c. p. m. d. H. a. U. x. ,. å. ø. O. u. S. -. J. w. 1. (. ). T. 4. æ. 6. 0. 2. D. y. 3. B. °. C. N. I. F. k g
E. n. f. l. o. t. e. r. g. m. a. v. s. å. d. æ. p. ,. h. i. k. S. y. b. u. ø. O. ". c. j. B. T. w. z. D. I. 3. (. 4. ). 1. 5. 0. H. F. V. 9. 2. K. P. /. 6. 7. 8. A
Ovnbagte kyllingenuggets med havregryn / Fiskefrikadeller med ovnfritter og hjemmerørt remoulade / Friske forårsruller med kokos-peanutbutterdip / Mexicanske quesadillas / Ærtefalafler med pita, aubergine og tahindressing
Opskriften har jeg fået inspiration til fra min søde mor. Og det var præcis, hvad jeg gjorde med denne version af ovnbagtlaksmed topping af krydderurter og pistacienødder
Den smagte intet mindre end helt fantastisk, og den var supergod til laksen. Noget af det bedste ved at "lege" lidt med maden og prøve sig frem er, når man kommer frem til en ret og en smag, som er lige i øjet
Hak nødderne fint og vend dem medlaksen og salt og peber. Skær laksen i mindre stykker på ca. Snit løg og hvidløg fint og brun det i en gryde med olivenolie
Den er rigtig god til mange mange ting, men min favorit er friturestegte rejer med dej (de fleste kender det som tempura – dette er dog det japanske udtryk
Start med at tage skindet af laksen. Da jeg den anden dag købte to store lækre laksebøffer i torvehallerne, tilberedte jeg dem efter en opskrift fra kogebogen MK Bootcamp (se her)
Laksen placeres på et stykke sølvpapir med skindsiden nedad (et stk. Husker I reklamerne med Minna og Gunnar, under sloganet “det ‘ ikk så ringe endda”
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.