Krydr med salt og peber og smag til. Opskriften er lavet med inspiration fra Miss Muffin. 4 filet af hvidfisk - her er fra brugt Victoria Bars, men der kan fx også bruge rødspætter. Bag fisken i ovnen i cirka 20 minutter ved 200 grader. 4 filet af hvidfisk - her er fra brugt Victoria Bars, men der kan fx også bruge rødspætter
Citronskallen og citronsaften løfter risottoen, så den virker lidt lettere i konsistensen og sammen med aspargesen, finder man næppe med kompagnon til en grillet fisk en lun forårs- eller sommeraften
ketchupEt stort bundt dild - finthakketMælkeproduktet smages til med salt, peber, sennep, eddike, ketchup, sukker, hvidløg og blandes med det hakkede løg
Hak rødløget fint og bland med olie, sennep, finthakkede kapers, purløg og balsamico. Denne kartoffelsalat er tilsat en pikant og meget smagfuld dressing af rødløg, sennep og kapers
hakkebøf, medisterpølse eller stegt fisk. Nu fik jeg jo ikke opskriften på kartoffelsalaten dengang, men jeg kunne jo dissekere den med øjne og smagsløg, så de ingredienser, der er i, er hvad der var i kartoffelsalaten fra Rømø, men det er jo ikke altid nemt at afgøre, hvad der er i dressingen
Kartoffelsalatmed dild får en helt særlig smag, der går virkelig godt til kød på grillen. I denne har jeg asparges og majs, men grøntsagerne kan sagtens skiftes ud med dem, du bedst kan lide
Vi nyder virkelig det dejlige vejr med leg udenfor, is på havnen og grill i gården. Denne kartoffelsalat er hurtig og nem at lave og kan sagtens holde sig i køleskabet, hvis men laver den tidligere på dagen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.