Spises med en god klat creme fraiche. Men pæretærten var der ikke noget i vejen med. Sådan går det når man går i gang med at spise og glemmer at tage et billede Var nødt til at tage den med min telefon, derfor blev den ikke så god som den kunne være
B. r. u. g. s. m. å. p. æ. e. ,. v. t. c. o. n. f. i. l. d. S. é. a. j. ø. k. (. 8. P. E. R. O. N. ). 4. 3. b. U. K. L. A. G. 2. 1. 0. ½. C. M. D. V. I. 6. Y. T. H. Ø. h. 5. y. F. -
Server med en klat flødeskum eller cremefraiche rørt med vanilje. Med sådan en søndag-hjemme-hyggedag, hvor børnene kommer ud på eftermiddagen og hygger – fandt jeg på at lave en lækker pæretærtemedmarcipan, på sprød bund, og et lille drys sukker og kanel
marcipan. Pisk smør, sukker og hakket marcipan, tilsæt æggene i af gangen. bland vanilje, bagepulver, mel, kanel og tilsæt det i dejenriv æblerne og tilsæt det sammen med det hakket chokoladeHæld dejen i en smurt 20 cm rund form
Spises med en god klat creme fraiche. Men pæretærten var der ikke noget i vejen med. Sådan går det når man går i gang med at spise og glemmer at tage et billede Var nødt til at tage den med min telefon, derfor blev den ikke så god som den kunne være
Stik kernehuset ud af æblerne og fyld dem op medmarcipanblandingen. Serveres lune med vanilleis. 6 æbler100 g marcipan50 g smør50 g hakkede mandler50 g smeltet smør1 tsk kanel4 spsk sukkerSmør et ovnfast fad. Odense Marcipan 6 æbler
Den smager skønt af vanilje og kan serveres med en frugt sauce eller friske bær. De bagte kan godt blive lidt for tørre eller smage for meget af æggekage
D. e. t. r. f. d. a. g. o. p. å. n. i. ,. v. s. u. l. m. y. J. k. æ. ø. b. c. h. (. 2. %. ). -. 4. 1. /. 5. j. 0. H. F. S. T. L. K. B. 3. V. G. 6. P. e g
J. a. ,. i. t. æ. n. k. e. r. o. H. y. d. v. F. s. l. u. g. O. j. h. I. f. ø. M. m. å. b. c. p. &. 2. 0. 1. 4. ½. A. 3. 8. 5. C. z. R. S. N. -. ". D. Æ. L. P. '. K. (. ). V. T. B
Små, runde boller med lækkert fyld af vanillecreme og remonce medmarcipan. Læg en tsk creme og en lille tsk remonce på midten, saml bollerne og sæt dem på en plade med samlingerne nedad
æble og marcipan, men vil i og for sig gøre sig godt på alle tider af året – måske endda med en klat is, flødeskum eller creme fraiche for at tage toppen af denne lidt tunge sag
De sidste par år har jeg lavet fastelavnsboller af vandbakkelsesdej, og de er rigtig gode, men så i fjernsynet, at de stod og bagte rigtige fastelavnsboller med fyld, så fik jeg bare sådan en lyst
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.