Personligt kan jeg godt lide denne ret da den er hurtig at lave og så smager den rigtig godt. Det er selvfølgelig et must at man kan lide ingefær da denne ret er gennemsyret af ingefær
Hvidløg og peber kylling er en meget almindelig ret i Thailand. Det er en god ret til folk som gerne vil have noget thaimad men som ikke kan tåle stærk mad
G. o. d. v. a. r. m. e. n. s. u. p. ,. g. k. I. i. f. å. l. t. b. T. 4. j. 0. y. 1. ø. 2. c. 5. (. +. M. F. C. ). /. K. S. æ. ". h. H. `. *. ¸. ✿. •. ¨. ღ. ✿ G
Opskrift Tom kha gai, Tom kha kai, thailandsk kylling i kokosmælk og galanga. ”Tom kha kai” eller ”Tom kha gai” er en spicy thailandsk hønsekødssuppe indeholdende galanga
Kokos suppe med kylling½ l. Kyllingefond4 kafir lime blade1 stilk lemongræs fintsnittet12 tynde skiver galanga rod600 g kyllingefilet i tynde skiver1 Kokosmælk på dåse2 spsk
Retten hedder “Pat-Ka-Phrao-gai” på thailandsk, hvis i nu lige skulle komme forbi Thailand en dag. ) “Gai” betyder kylling, så hvis i ikke ønsker retten med kylling, så skal dette ihvertfald udelades
Tom Kha (gai) Suppe3-4 portioner- 1 pose Tom Kha Soup Mix fra Santa Maria- 1 dåse kokos mælk- 4-6 dl vand- 2 kyllingefilleter i tern- 2-3 tomater i tern- 5-7 champignonger i skirverBland Tom Kha suppemix, kokosmælk og vand
Galanga bliver også kaldt for thailandsk ingefær, da den ofte indgår som ingrediens i det thailandske køkken, som fx i den thailandske suppe Tom kha gai
Gai Tom kha min2 fed hvidløg hakket2 skalotteløg fint hakket1 tsk gurkemeje750 ml hønse bouillon 250 ml kokosmælk4 kaffir lime blade200 g kyllingefilet skåret i strimler4 spsk fiskesauce2,5 spsk limesaft1 tsk sukker6 babymajs halveret6 friske champignon skåret i kvarte1 frisk chili til garnishBlend hvidløg, skalotteløg og gurkemeje til en pasta
Kylling med brokkolig og sopp - Gai pad pak ruam . Tom kha gai. De to siste thairettene fra den asiatiske kvelden med Bangkok-besøket var disse to deilige rettene
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.