fuldkornsnudler med rå fintsnittede grønsager, scramblede øko æg og jordnøddesmørdressing. Ingefær, et stykke på samme størrelse som en valnød med skal på
denne ranch dressing, der var med til at smagssætte min aftensmåltid igår. Der er ikke overvældende mange forskellige opskrifter, men dog alligevel en del, jeg tager med f
Rør dressingen sammen og smag til. Modsat grønne salater og spæde kål som spidskål, hvor dressingen først skal i lige før servering, er det en god idé at vende dressingen i en halv time før servering, så kålen marineres
Rør dressingen sammen og smag til. Modsat grønne salater og spæde kål som spidskål, hvor dressingen først skal i lige før servering, er det en god idé at vende dressingen i en halv time før servering, så kålen marineres
Rør dressingen sammen og smag til. Modsat grønne salater og spæde kål som spidskål, hvor dressingen først skal i lige før servering, er det en god idé at vende dressingen i en halv time før servering, så kålen marineres
Rør dressingen sammen og smag til. Modsat grønne salater og spæde kål som spidskål, hvor dressingen først skal i lige før servering, er det en god idé at vende dressingen i en halv time før servering, så kålen marineres
Når kosten lyder på REN RÅKOST tænker jeg, at det er lovligt – og godt, at variere og eksperimenterer med lidt “dressing” for at supplere med fedt og endnu mere smag/ krydderier
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.