Pasta med kyllinger og grøntsager i cremet flødesovs
Nathali Plaza de Montero
Nathali Plaza de Montero

Pasta med kyllinger og grøntsager i cremet flødesovs

  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 (0 vurderinger)
84

Ingredienser

  • Bacontern
  • 400 g Kyllingebryster
  • 2 Fed hvidløg
  • 1/2 pakke spinat
  • 1-2 løg
  • 2-3 mellemstore tomater
  • 250 ml fløde af eget valg
  • Revet parmesan
  • 1 tsk Chiliflager
  • Salt
  • Peber
  • Allround krydderi
  • Paprika
  • 400 g pasta

Instruktioner

    Forberedelser inden vi begynder at lave mad:
    a) Skær kyllingebrysterne ud i små stykker og krydder dem med salt, peber, paprika og all-round krydderi.

    b) Skær løgene ud og pres hvidløgene

    c) Skær tomaterne ud i små tern.

    d) Vask spinaten.

    e) Sæt vand over til pastaen.

    f) Riv parmesanen

    Fremgangsmåde:
    1) Steg bacontern i en sautepande eller gryde til de er gyldenbrune og tag dem derefter over i en separat skål.

    2) Steg kyllingen i samme pande eller gryde indtil alle kyllingestykker er faste og hvide.

    3) Tilføj løg og hvidløg til kyllingen.

    4) Tilføj spinat og tomat og rør rundt indtil spinaten er blød.

    5) Tilføj fløde og bacontern og bring retten i kog.

    6) Smag til med krydderier.

    7) Tilføj pasta til retten og rør rundt indtil alt er dækket i sovsen.

    Server eventuelt med persille på toppen!

    OBS: Med disse mængder er der mad til 4-5 personer, eller 2 personer til to dage. Dog smager spinaten meget stærkt igennem, hvis man gemmer retten til frokost dagen efter.

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.

Skriv en kommentar...