Horn medostog skinke er elsket av store og små, en god gammel klassiker som aldri går av moten. Kjempegodt med Iskald melk på siden og litt ketchup å dyppe i for de som liker det
Skyl porrer grundigt og skær dem i tynde skiver. med lidt revet ost. lidt revet ost. Kom pasta, porre og kylling i et fad, krydr med salt og peber og hæld mornaysauce over
Operationen gør også at mine portioner ikke er så store, så derfor passer et par stykker af disse muffins fint til mig som en frokostmed lidt grøntsagsstave til
agurkehapsere og lidt ost, hvortil jeg havde lavet nogle abrikoser med honning. forårsagtig kyllingesalat med mango, en lille fiskeanretning, nogle små
Derudover har man næsten altid nogle ingredienser og grønsager liggende, som man kan bruge. Den her tærte stammer dog fra, da jeg lavede mad til min mors fødselsdag her i ferien, og ud fra hvor mange der blev spist, [
H. e. r. n. l. æ. k. g. a. m. d. s. q. u. h. …. o. v. t. f. å. i. ,. (. ). p. I. j. Æ. 3. 1. 2. 4. -. c. y. b. P. 0. S. B. ø. F. N. L. V. A. O. K. E. ) l
Og jeg synes jo ikke at det er at lege med maden, bare fordi man skærer figurer i en peberfrugt…. Jeg ved godt, at man ikke må lege med maden … Det har min mor nemlig lært mig
salt - friskkværnet peber - Olie, til stegning 75 g god, fast ost, eks. Vesterhavsost 2 tsk. olivenolie - Salt og peber, efter smag 100 g ærteskud eller spinat 200 g friske tomater, i skiver 100 g god kogtog/eller røget skinke, i skiver
Her kommer opskriften, og så kan du jo se, hvad du har i køleskabet – skinke, hamburgerryg eller røget filet – det bliver godt under alle omstændigheder
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.