E. f. t. e. r. a. k. ø. n. h. v. i. l. å. p. m. æ. b. s. d. u. ,. g. o. K. y. j. J. c. 2. W. w. N. M. I. (. H. ). D. -. R. 1. ½. *. B. q. P. S. ". Å. O. A. 7. l
Forleden lavede jeg denne lækre pastaret fra min nye kogebog "Desperate Housewives kogebogen - saftige sager og lækre stege" (Gabrbielle Solis kapitel) til min kæreste og jeg, dogmed almindelig pasta penne, da jeg ikke kunne få noglemed fuldkorn
Rør sammen medpenneneog server med revet parmesan. Jeg er inde i en rigtig pressen periode med praktik og den sluger simpelthen al min tid og energi - så bloggen kommer desværre i sidste række
Tilsett så hakket løk og paprika og la surre to minutter sammen med kjøttet. Denne retten er etter inspirasjon fra min far, utrolig gode smaker og deilig kremete pasta
Skyl de revne zucchineog dyp dem tørre med køkkenrulle. Brug sommerens friske zucchine - kendes også under navnet courgette, til disse små pandekager som på italiensk hedder frittatine
In a small bowl, whisk together the half & half and flour together, making sure there are no clumps. Simmer over medium heat for 5 minutes. 16 ounce box penne pasta
Svits hvidløg og hakket persille på en pande med olivenolie. Denne sicilianske pastaret med sardiner er en gammel opskrift, som fiskerne gennem tiderne har overleveret fra far til søn
Bruk en panne med litt høye kanter. Kutt brokkoli i små biter og hakk løken. I den samme pannen har du nå i pasta, fløte,vann, buljong og hakket tomater + resten av krydderet, bland godt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.