Copenhagen Coffee Lab har eget risteri, så det er deres egne friskristede kaffebønner de brygger på i den lyse, høje kælder som ligger tæt på Strøget, Christiansborg og kanalerne
// Youth Lab – CC Complete Cream spf 30. Så blev det tid til at få hentet sin November Goodiebox på posthuset, og jeg glædede utrolig meget, nu hvor sidste måneds boks var over alt forventning, plus at jeg ikke havde nogen anelse om hvad der var i denne måneds boks
YOUTH LAB CC COMPLETE CREAM SPF 30. Så er vi klar med to boxe mere fra Goodiebox. Novembers box havde temaet "GET READY WITH GOODIEBOX", som lagde op til sidste års kommende julefrokoster og andre arrangementer
Normalt går jeg altid trofast hos Lash Lab, men da hun desværre ikke havde tid, inden det Vichy arrangement jeg skulle til fredag, så fik jeg en opfyldning hos No1 Copenhagen, og jeg var meget tilfreds med resultatet
Startede min morgen med kaffe hos Copenhagen Coffee Lab. Sidste uge havde jeg en hyggelig lille Instagram takeover hos @bowntykbh, hvor jeg vidste frem nogle af mine favorit steder i København
// Youth Lab – Daily Sunscreen SPF 50 Normal/Dry Skin. Pris 169,95 kr (for 50 ml, denne er 20 ml) – Endnu engang støder vi på mærket Youth Lab, og det er altså og ret lækkert, hvis jeg selv skal sige det
solcreme til ansigtet fra græske Youth Lab med Vitamin E og hyaluronsyre. Jeg fik min første Goodiebox i går, og det er svært ikke at blive fan med det samme, når man elsker at afprøve nye spændende makeup-, hår- og skønhedsprodukter
På Via Torino finder du mange af kæderne, som du også finder på Corso Vittorio Emanuele, men også butikker som OVS, Pimkie, Pull&Bear, Dixie og Stradivarius (tøj), Nike Store, Treesse og AW LAB (sport), samt Victoria’s Secret og Lush (skønhedsprodukter – intet undertøj i den førstnævnte)
lørdag 30/1Frikadeller med coleslaw og nybagt brødDomaine Lafond ROC epine Lirac 2007søndag 31/1Lasagne al forno med oksekød, kylllingelever, svampe og urterBurgo Viejo Rioja 2005mandag 1/2Penne a'la creme med blåmuslinger og havtaskeChablis 2007 - (husker ikke domainet)tirsdag 2/2Kogt torsk med sennepssauce, æg, rødbeder og kartoflerJacobs Creek Chardonney vintage 2008 & Domaine de Pressier Fleuri Morgon 2005onsdag 3/2Pastasalat med ananas, rucola og hvidløgskyllingChristian Bernard Reserve des grands fers Fleuri 2005torsdag 4/2Oxebeauf med bearnaise, grønne bønner og kartoflerDomaine de la garenne comte jean de belinecourt, Bandol 2005 &Domaine Pierre Labet Bourgogne Vieilles Vignes Pinot Noir 2005fredag 5/2Thaisuppe med havtaske og blåmuslingerJacobs Creek Chardonney vintage 2008lørdag 6/2Fois gras terrine med gewürtzsraminerVin D'Alcase André Scherer vendanges de la saint martin Pinot Gris 2007Wienerschnitzel med ærter, citron, peberrod, kapers, ansjoser og brasede kartoflerChateaux Segur Bordeaux Haut Medoc 2005Søndag 7/2 Dampet pighvar med kartofler, grønt og beurre blancAlsace grand cru André Scherer Gewürtztraminer Eichberg 2006
Idag havde vi besøg af National Geographic her på Nordic Food Lab, hvor de blandt andet skulle se hvilke projekter inden for “fremtidens mad” der blev udviklet her
Cozy Cooking | Fordi madlavning skal være hyggeligt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.