På min rejse tilMexico for en del år siden, fik jeg en salsa verde, der både smagte himmelsk. Endelig har jeg fundet tomatillo (grønne tomater) på dåse
Server salsa verde til hakkebøfferne og de saltbagte kartofler. Flere kartofler tilmiddags bordet. Skrub kartoflerne rene for jord og læg dem i en bradepande
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i
Den her fantastiskeopskrift har jeg fået anbefalet af min søde veninde Charlotte. Hun laver altid lækkert mad, så da hun fortalte mig om den her kombination, skulle det helt sikker prøves
Denne salsa er simpelthen super lækker, pikant og spicy, og egentlig super nem at lave. Hjemmelavet mad smager nu engang bedst, og sådan er det bestemt også gældende i dette tilfælde
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.