Det er nu ikke fordi jeg ligger skjul på det, men jeg bliver ret hurtig 'træt' af det samme mad igen og igen, så derfor laver jeg altid små variationer af det gode gamle, når jeg "har fået nok"
Fedtfattig tunmousse uden smør og fløde. By Madfidusen. October 24, 2015. No Comments. Den anden dag, da jeg lagde et billede op af disse farserede peberfrugtmænd, var der en læser, der skrev at hun ville prøve at fylde sådan nogle hoveder op med tunmousse
Jeg er ikke altid den store fan af fisk (jeg er dog blevet bedre med årene. ), men jeg synes disse tunfrikadeller er rigtig gode, da de egentlig ikke smager af fisk
Det er strengt taget ikke grød der bliver til kage, men det er stort set de samme ingredienser som min morgenmad normalt indeholder – blot i en pimpet version med ekstra meget smag og lækkerhed
Vi har pimpet gløggen op med lidt friske bær som supplement. til rosiner og mandler. Hvis du ikke er lagerførende i brombær, dropper du dem bare og kører rosiner og mandler i
I stedet får I opskriften, som jeg har pimpet op med granatæblekerner og lidt frisk appelsin. Den her salat er alt andet end slatten og udvandet som et glas færdigkøbt rødkål til tider kan være – så hvorfor ikke erstatte rødkålen til julens arrangementer med denne skønne rødkålssalat
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.