Da der efter gårsdagens aftensmad var en rest tilbage af disse skønne oksespyd, ja så blev de i bedste "stop mad spild" stil blandet med lidt tern af emmentalerost og pesto - oghermed blev de så ofret som fyld til piroggerne
J. e. g. h. a. r. n. t. l. i. v. d. s. æ. ,. o. ". p. m. j. k. b. ø. f. y. B. I. G. u. D. å. c. C. M. z. T. (. ). 1. 2. 5. 0. -. H. 3. ½. S. 4. P. N. K. . é. L. 6. 7. F. R. Æ. E. O
Så fik jeg lavet nogle super gode pirogger - de er gode både til aftensmad og i madpakken i dagen efter - lige noget for både børn og voksne - server med en god salat ognoget gnave grønt i madpakken
Da jeg den anden dag var på kursus, havde min sidemand en omgang piroggermed i madpakken. Pirogger. Tilsæt derefter fyldet på den ene halvdel af cirklen, vip derefter den tomme halvdel over fyldet og luk siderne ved at trykke med en gaffel
Saml pirogger. Smag til med salt, peber og Worcestershire sauce. Rør honning i og derefter salt, smør og tilsidst hvedemel lidt af gangen, indtil dejen kan æltes til en blød og smidig dej
Dejen til piroggerne er lavet med en smule fuldkornsmel, så de bliver grovere og mætter længere. Jeg lavede en stor portion af disse fyldte pirogger, og så var der lækker madpakke til mig og min roomie i flere dage
S. å. e. r. d. t. i. g. n. l. a. b. m. p. k. o. æ. u. f. y. ,. D. s. h. v. -. j. ø. 2. 0. P. T. F. 8. I. 1. 5. ½. c. 3. %. /. 4. H. K. R. Æ. 6. L. 7. B
Dem jeg bagte er lavet med oksekød og revet ost og de andre er levet med pesto, ris og feta. De er gode, at have med når man skal på udflugt eller i madpakken i stedet for en kedelig rugbrød
En af de færdige piroggermed råkostsalat. Piroggerne afkøles på en bagerist. Super god ide til at bruge en rest kødsovs eller andre rester med hakket kød
Det herlige ved pirogger er, at de kan fyldes med lige netop de råvarer, du har i køleskabet. Jeg havde tilfældigvis rest fra en steg, som jeg ikke lige vidste hvad jeg skulle gøre med
Klem piroggen sammen med tænderne af en gaffel og pensel med soyamælk (eller anden plantemælk). Resterne blev blandet sammen på en pande, varmet igennem og spicet lidt op med karry og soya sovs
Menu stod på de lækreste piroggermedøkologisk oksekød – serveret med det grønt som du ønsker. I starten af september var hele familien i Silkeborg og besøg en fantastisk gård i forbindelse medØkologisk Høstmarked og stemningen var helt perfekt
Saml pirogger. Smag til med salt, peber og Worcestershire sauce. Rør honning i og derefter salt, smør og tilsidst hvedemel lidt af gangen, indtil dejen kan æltes til en blød og smidig dej
Pirogger er lækre brød med fyld. Slå ægget ud i en lille skål og pisk det let med en gaffel. De er ideelle til aftensmaden (sammen med en fyldig salat som fx spidskålssalat som jeg har en opskrift liggende på), til frokost, i picnickurven, til buffeter eller i madpakken
I. s. i. d. t. e. u. g. f. o. r. ø. j. m. p. k. y. l. n. ,. h. a. v. H. 3. 6. 5. J. å. b. M. D. O. æ. c. P. –. 1. 2. (. 4. ). 0. -. F. R. T. Æ. B. G. K
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.