Da der efter gårsdagens aftensmad var en rest tilbage af disse skønne oksespyd, ja så blev de i bedste "stop mad spild" stil blandet med lidt tern af emmentalerost og pesto - oghermed blev de så ofret som fyld til piroggerne
J. e. g. h. a. r. n. t. l. i. v. d. s. æ. ,. o. ". p. m. j. k. b. ø. f. y. B. I. G. u. D. å. c. C. M. z. T. (. ). 1. 2. 5. 0. -. H. 3. ½. S. 4. P. N. K. . é. L. 6. 7. F. R. Æ. E. O
Så fik jeg lavet nogle super gode pirogger - de er gode både til aftensmad og i madpakken i dagen efter - lige noget for både børn og voksne - server med en god salat ognoget gnave grønt i madpakken
Da jeg den anden dag var på kursus, havde min sidemand en omgang piroggermed i madpakken. Pirogger. Tilsæt derefter fyldet på den ene halvdel af cirklen, vip derefter den tomme halvdel over fyldet og luk siderne ved at trykke med en gaffel
Saml pirogger. Smag til med salt, peber og Worcestershire sauce. Rør honning i og derefter salt, smør og tilsidst hvedemel lidt af gangen, indtil dejen kan æltes til en blød og smidig dej
Dejen til piroggerne er lavet med en smule fuldkornsmel, så de bliver grovere og mætter længere. Jeg lavede en stor portion af disse fyldte pirogger, og så var der lækker madpakke til mig og min roomie i flere dage
S. å. e. r. d. t. i. g. n. l. a. b. m. p. k. o. æ. u. f. y. ,. D. s. h. v. -. j. ø. 2. 0. P. T. F. 8. I. 1. 5. ½. c. 3. %. /. 4. H. K. R. Æ. 6. L. 7. B
Dem jeg bagte er lavet med oksekød og revet ost og de andre er levet med pesto, ris og feta. De er gode, at have med når man skal på udflugt eller i madpakken i stedet for en kedelig rugbrød
Tofu i sig selv smager ikke af ret meget og er lidt blødt i konsistensen, så det bliver bedst hvis det er blandet mednoget andet eller paneret og stegt
En af de færdige piroggermed råkostsalat. Piroggerne afkøles på en bagerist. Super god ide til at bruge en rest kødsovs eller andre rester med hakket kød
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.