Vi fik pitabrød med falafel i går til aftensmad. // Mel er sponseret af Finax. Så ved jeg også hvad der er i, og oplevelsen er en helt anden - både smagen, kvaliteten og ernæringsmæssigt
Alternativt kan du doble mængdenaf gær og bare lade den stå lunt en times tid og hæve. Pitabrød er så vidt jeg kan se nogenlunde det samme som pizzadej, så jeg har valgt at koldhæve dejen, jeg synes det giver en bedre smag og processen med at gøre dejen klar aftenen i forvejen passer mig rigtig fint
Bag pitabrødene midt i ovnen. stil den til hævning et lunt sted i ca. Grovepitabrød. Falafler. Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem
og citronsaft og –skal. Skær stænglen fra og skær kålen i grove. Skyl kålbladene. Begge slags tilbehør kan bruge til pølser, frikadeller, koteletter eller andet kød
De kan spises til aftensmad, men også gemmes til frokost eller tages med i madpakken dagen efter. I dag vil jeg gerne dele disse super lækre grovepitabrød
Og heldigvis kan den tilfredsstilles af meget andet end slik. Katten er ude af sækken. Så nu står der en skål frisklavede 'energibolde' på bordet foran mig - og om lidt koger kaffen også på kanden
Lad pitabrødeneafkøle på en rist - og fyld dem med dit favoritfyld. Bland derefter resten af ingredienserne i skålen - undtagen alt hvedemelet (tilsæt hvedemelet undervejs i æltningen)
Alt kage kommes i en blender eller lidt af gangen i en mini hakker. Rør dejen sammen med marmeladen og romessens, så konsistensen er blød men ikke for tynd
I går havde jeg tid til at gøre en masse ud afaftensmaden, for den skulle stå på fredagshygge. Tilsæt olivenolie, salt og mel (lidt af gangen) og ælt det godt igennem, indtil det ikke klistrer længere
Denanden dag serverede jeg det for mine kolleger sammen med hjemmelavede pitabrød. Den kommer her. 10-12 grovepitabrød. Bedst med 1 plade af gangen, evt
The post Hjemmelavede medaljer – afden royale slags appeared first on Annemette Voss. Det er vigtigt, at du fortsat pisker kraftigt i gryden så cremen ikke brænder på
D. i. s. e. f. r. k. a. d. l. h. ø. t. b. o. u. M. n. ,. v. g. m. N. j. y. å. æ. 2. 7. c. 1. 8. p. O. ". G. z. (. 4. ). /. -. S. K. R. 3. 5. V. 6. 9. 0. s l
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.