Køb eventuel pitabrødene grove, hvis du vil gøre måltidet ekstra sundt. Men det betyder jo ikke, at man behøver at gå al for meget på kompromis med smagen - det kræver bare lidt kreativitet og planlægning
Mens du venter på kyllingen koges kartoflerne. Lækker og nem ret som du sagtens kan lave hverdagen Opskriften er beregnet til 4 personerDu skal bruge1 pose asparges kartofler1 bk rucola salatBulgur salat fra Bilka (har selv tilsat Romain salat)1pk Parma Skinke1 glas grøn pesto1 pk Philidelfia ost med urter og hvidløg4 store kyllingefileterSådan gør duSkær en revne i kyllingen og kom Philidelfia ost blandet ned pesto i. Kom Parma skinken omkring kyllingen og kom dem i et ildfast fad og steg det i oven ca 30-35 min ved 175 grader. 1 pk Philidelfia ost med urter og hvidløg. 4 store kyllingefileter
Gør pitabrødet vådt under hanen og rist det på brødristeren eller varm det i ovnen. Jeg varmer og skærer pitabrødet op hjemmefra, og jeg medbringertun, grøntsager og dressing i små plastikbøtter, så pitabrødet ikke bliver gennemblødt i løbet af formiddagen
Kyllingestykkerne skæres i mindre tern og alt fyldet lægges i pitabrødene - eller ovenpå. Kyllingestykkerne steges gyldne på panden, mens pitabrødene bages i ovnen og linserne koges
Lav en tallerken med mel, salt og peber og vend kyllingestykkerne deri. I en travl hverdag er det dejligt, at man ikke skal så og holde øje med potter, pander og gryder konstant, men at man kan bruge tiden sammen med sin familie
Server dem gerne med guacamole eller en frisk salat. revet ost (fx gouda, cheddar eller mozzarella). Mine enchiladas består af madpandekager fyldt medkylling, majs, bønner, revet ost og krydret tomatsovs, toppet med mere tomatsovs og ost og bagt i ovnen, så de bliver sprøde i kanten, og osten smelter på toppen
Bryder du dig ikke om alt for stærk mad, eller er der små børn der skal spise med, kan du justere styrken ved at komme færre hvidløg, mindre chili og selvfølgelig mindre karry i
J. e. g. h. a. r. n. i. t. o. d. v. Å. u. s. ,. ø. f. k. m. j. y. V. l. 1. -. 2. å. b. P. p. C. N. æ. D. F. E. ". M. G. w. L. c. 5. 0. S. R. K. (. ). 3. T. B. H. I. |. O. <. z. ) g
D. e. n. o. p. s. k. r. i. f. t. å. v. g. h. l. y. a. d. b. ,. j. ø. m. -. æ. J. O. u. K. c. (. 4. ). 1. 2. H. F. 8. S. G. N. 9. 0. 3. I. 5. 6. 7. M. T. E. R. L
Skær kyllingen op i siden og fyld avocado-moussen i - saml kyllingenmed parmaskinken. Læg det hele på en bageplade med bagepapir og hæld lidt olie over, samt salt og peber efter smag
Brug en panne med høj kant. Tag så kyllingen og bacon og grøntsager og bland det godt. Skær kyllingen i bider, hæld salt og pepper over og steg i ca 5 minutter, set til side. Ha et låg eller leg et folie over, lad koge på svag varme i ca 15 minutter eller til pastaen er mør. Klar til servering 500 gram kylling filet. 1 kylling buljongterning
Jeg er vild med pastaretter, og når jeg skal lave hurtig aftensmad eller skal finde på noget fra ingredienserne i køleskabet, så bliver det faktisk ofte et eller andet med pasta, hvor det hele blandes sammen på en pande
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.