Rør tomat med hvidløg, oregano, salt og peber og smør det på pizzabunden. Jeg havde en færdig fuldkornspizzabund, en mozzarellaostognoget parmaskinke liggende i køleskabet, så jeg lavede denne pizza til aftensmad
Rør først fuldkorn hvidhvede i lidt ad gangen og supplerer derefter med hvedemel lidt ad gangen. Dit fyld kan du skifte ud alt efter hvad du er til, men sørg for at få tørret de fleste ingredienser for væske, så du ikke ender med en blød, våd dejbund
Smør med et tyndt lag mascarpone/ricotta, fordel kartoffelskiver og løg ovenpå og drys enten med revet ost eller placer skiver af frisk mozzarella efter behag ovenpå
Fylt med ost og deilig pizzafyll, toppet med deilig krydder. Tilsett væsken i det tørre og bland deigen godt enten i en kjøkkenmaskin eller med hendene
In a large skillet over medium heat, heat oil. Add crushed tomatoes, basil, and crushed red pepper flakes and stir until combined and warmed through, 3 minutes. Top each breast with 1 slice mozzarella and cover with a lid until melted. 4 slices mozzarella
V. e. g. t. a. r. p. i. z. m. d. s. l. o. b. h. ø. v. k. æ. ,. n. f. u. å. J. y. j. 2. P. 5. 3. 1. ½. 0. T. (. ). &. F. B. G. O. N. L. D. K. S. c. /. s g
Top pizzabundenmed de ristede grønsager, spinatblade og revet ost. Spis pizzaenmed en frisk salat. Klargør bagepande med bagepapir og smør bagepapiret ind i olivenolie
Nykogte kartofler med dild eller løvstikke smager skønt. Når nyopgravede kartofler fyldt med jord skal vaskes er det en god idé at bruge masser af groft køkkensalt med en lille smule vand
Den ‘rå’ pizza inden mødet med den meget varme pizzastenog ditto “ovn”… Pizzaen var smurt med en fyldig “chunkey” tomat sovs og toppet med chorizo, grillet squash, grilllet peberfrugt og naturligvis mozzarella i to varianter samt frisk timian
Tørret oregano er dog nærmest et must hvis man gerne vil have smagen af pizza. Svampede pizza muffins. Operationen gør også at mine portioner ikke er så store, så derfor passer et par stykker af disse muffins fint til mig som en frokost med lidt grøntsagsstave til
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.