Jeg fulgte vejledningen herfra, smed mit bagestål i ovnen i en lille times tid (den er lidt mindre end en bageplade og kan derfor lægges ovenpå), og så smed jeg mine pizza ind på det brandvarme stål
Si dem fra, kog ned til passende konsistens og smag til med hindbæreddike, salt og peber. Overhældes med koldt vand, hvorefter de skulle være nemme at smutte skallen af
Det blev til en fantastisk god og smagsfuld pizzamed bund af rødbedeog broccoli. Der er kommet ost på toppen, hvilket ikke er sundhed med stort S – men det er også begrænset hvor meget man skal skære fra den traditionelle pizza for at der bare er en lille sammenhæng imellem
Pizza på snyde-manér – nemt og effektivt, og meget passende på en travl arbejdsdag. 2 færdiglavede pizzadej (eller den hjemmelavede version, som du finder opskrift på her) 1 zucchini 1 rulle gedeost Friskrevet parmesan [
P. i. z. a. e. r. l. t. s. å. f. m. d. I. g. h. v. j. n. æ. o. u. b. p. ø. k. ,. y. J. D. B. G. (. R. ). c. F. O. 2. 4. 1. 5. 3. S. V. 6. 0. -. T. M. 7. 8. L. ½. E. A. a l
Det er også et stykke brød, som er smart til madpakken, da det mætter meget mere, når der både er rødbedeoggedeost i, og samtidig behøver det ingen pålæg, da det allerede er fyldt med smag og knas
Rør først fuldkorn hvidhvede i lidt ad gangen og supplerer derefter med hvedemel lidt ad gangen. Dit fyld kan du skifte ud alt efter hvad du er til, men sørg for at få tørret de fleste ingredienser for væske, så du ikke ender med en blød, våd dejbund
Fylt med ost og deilig pizzafyll, toppet med deilig krydder. Tilsett væsken i det tørre og bland deigen godt enten i en kjøkkenmaskin eller med hendene
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.