Det blev til en fantastisk god og smagsfuld pizzamed bund af rødbede ogbroccoli. Der er kommet ost på toppen, hvilket ikke er sundhed med stort S – men det er også begrænset hvor meget man skal skære fra den traditionelle pizza for at der bare er en lille sammenhæng imellem
Kom det tilberedte fyld på pizzaerneog drys til sidste med både parmesan og mozzarella ost. Hvis du ikke er til svampe og grønne asparges, kan du prøve med aubergine, artiskok i olie, rucola, blancherede spinatblade, friske tomater eller kartofler i skiver
Bland alle ingredienser og ælt godt med salt. Server tærten rygende varm med en klat kold skyr ved siden af, en grøn salat eller som den er med finthakkede valnødder på toppen
Bland alle ingredienser og ælt godt med salt. Server tærten rygende varm med en klat kold skyr ved siden af, en grøn salat eller som den er med finthakkede valnødder på toppen
Rør først fuldkorn hvidhvede i lidt ad gangen og supplerer derefter med hvedemel lidt ad gangen. Dit fyld kan du skifte ud alt efter hvad du er til, men sørg for at få tørret de fleste ingredienser for væske, så du ikke ender med en blød, våd dejbund
Smør med et tyndt lag mascarpone/ricotta, fordel kartoffelskiver og løg ovenpå og drys enten med revet ost eller placer skiver af frisk mozzarella efter behag ovenpå
Fylt med ost og deilig pizzafyll, toppet med deilig krydder. Tilsett væsken i det tørre og bland deigen godt enten i en kjøkkenmaskin eller med hendene
Porre Broccoli Rød peber Spinat frisk Skær broccolien i små buketter ogkog dem et par min med salt. Kom farsen i og form bunden med hænderne , evt tag en skal med varm vand og gør hænderne våde , så er det lettere
Tærte kan bruges i alle sammenhænge både til aftensmad, frokost, små snitter på brunchbordet osv… Det gode ved tærte er også, at du kan fylde den med det du lige har lyst til, og i dag var det kylling, broccoliog grøn peberfrugt for mit vedkommende
V. e. g. t. a. r. p. i. z. m. d. s. l. o. b. h. ø. v. k. æ. ,. n. f. u. å. J. y. j. 2. P. 5. 3. 1. ½. 0. T. (. ). &. F. B. G. O. N. L. D. K. S. c. /. s g
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.