Så her kommer opskrift på vores version af en LCHF-venligPizzabund. pizza LCHF-style. På en bageplade beklædt med pagepapir spredes dejen ud, så tyndt det nu kan lade sig gøre
- som efter min mening skal være bløde, så de ikke skubber fyldet ud, når man bider i dem – er med variationer den samme som den, jeg bruger til pølsehorn
Friske krydderier giver altid et ekstra pift til maden - hvis du alligevel har krukker med friske krydderurter i haven eller på altanen, så hak en masse og rør det i pizzabund-dejen
Jeg tror ikke jeg der den eneste der er lidt træt af de meget populære (lidt smattede) blomkålspizzaer – her kommer i hvertfald en opskrift på en mere sprød og mere ala rigtig pizzabund-opskrift
Grovboller - med garanti bedre end dem du køber. Når det "ryger igennem vores krop", har det vist sig, at kunne binde lidt fedt til sig, som dermed udskilles, sammen med hørfrøene - så man kan faktisk sige, at du brænder lidt fedt af, ved at spise
Hvis dejen deler sig, men efter et par sekunder samles (næsten) igen er den god ellers skal der tilsættes mere mel elle vand (hvi dejen ikke samler sig - mere vand, hvis den samler sig for hurtigt - mere mel)
- Ca. Tilsæt hvedemel lidt af gangen til dejen ikke længere er klistret. - Oregano. Ælt godt og sæt dejen til hævning til den har dobbelt størrelse (ca
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.