1325 g
kogte, kolde brune ris, parboiled (ca. 160 g rå ris)
1175 g
fintstrimlet lilla spidskål
11 avocado
i skiver (ca. 125 g)
175 g
edamamebønner (sojabønner)
11 limefrugt
i mindre stykker
11 renset
rød chilipeber i tynde ringe
11 dl
friske krydderurter fx mynte, koriander
1 sorte
sesamfrø
1 Antal
portioner 1 person 2 personer 4 personer 6 personer 8 personer Vælg Laksemousse 100 g røget laks 100 g Cheasy® Hytteost 1,5% 3 fintsnittede forårsløg (ca. 50 g) 2 tsk friskpresset limesaft ½ tsk sojasauce 325 g kogte, kolde brune ris, parboiled (ca. 160 g rå ris) 175 g fintstrimlet lilla spidskål 1 avocado i skiver (ca. 125 g) 100 g Cheasy® Hytteost 1,5% 75 g edamamebønner (sojabønner) 1 limefrugt i mindre stykker 1 renset rød chilipeber i tynde ringe 1 dl friske krydderurter fx mynte, koriander Pynt sorte sesamfrø
Laksemoussemed varmrøget laks og små rognperler på en sprød salatbund. En fantastisk god sommerret med et glas køligt hvidvin til eller som forret passer den også perfekt ind sammen med et stykke sprødt flutes og en lille dressing til
Mange har den opfattelse, at det er besværligt og tidskrævende at lave et måltid med fisk, hvilket betyder at mange ikke får den anbefalede mængde fisk om ugen
Buddha Bowls er farverige, veganske og ikke mindste nærende mad-skåle, der doneres til Buddha. Både i Indien og magisk Myanmar stødte jeg på disse plantebaserede Buddha Bowls, der var fyldt med familiens afgrøder
Hvis du ikke kender konceptet buddha bowl så er det kort sagt en skål med base på gryn eller korn og så toppet med en masse forskellige grøntsager tilberedt eller friskt, og evt
Morgenmaden består i dag af acai bowlmed topping og du får opskriften herunder. Så var det op og i gang med dagen, efter vi havde tumlet lidt rundt i sengen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.