med slip-let belægning) kasserolle. Sæt pizzabundene i ovnen og bag dem 5-8 minutter afhængig af din ovns varmekapacitet. 100- 150 g chorizopølse. Bages 10-12 minutter, eller til æggene er stivnet. 100- 150 g chorizopølse
I går aftes blev jeg endelig færdig med min poncho. Nå men det var den poncho jeg kom fra. Ponchoen er Lily of the Valley fra Drops og jeg har valgt at hækle den i Dale Lille Lerke garn, som er 53 % merino uld og 47 % bomuld
Den opskrift skal prøves igen en anden dag - meeennn i en anden springform. Det resulterede i, at karamellen løb ud af formen, og ned i bunden af ovnen, da jeg skulle bage denne omvendte ananaskage
-. -. -. -. -. -. E. n. d. e. j. l. i. g. s. a. f. t. k. m. b. o. r. D. h. å. v. ,. c. u. B. R. C. p. æ. ø. U. M. T. 4. 0. S. L. 1. 2. 5. 3. ½. (. ). y. 6. V. F. 8. P. H. K. /. I. O
Det tog godt nok noget tid at få sådan en poncho-opskrift til at virke, som du også kan læse her - men jeg klarede det til sidst, og så fik de kreative juices ellers lov til at flyde med flittig fart
Normalt bliver gryderetter tit det samme for mig – oftest denne variant der da også er blevet populær rundt omkring så vidt jeg kan se – oftest bliver gryderetter også en “ryd op i grøntsagsskuffen”-ret og egentlig ender de jo så med at smage meget éns
Spinat-lakselasagne / Kyllingelasagne / Hokkaido-lasagne / Sød kartoffel lasagne. Du kan selvfølgelig sagtens komme mere i, men for mig skulle kålen spille hovedrollen og løftes med krydderier og chorizoen og ikke omvendt
Det må være sund for liv, sjæl og immunforsvar at spise sådan en smuk sund suppe og efter denne oplevelse er jeg blevet lidt mere modig på at kaste mig ud i flydende kost Denne suppe er HYPER-sund
Det var min første indskydelse - og sikkert også din. Jeg er blevet omvendt. Bønnerne giver kagen en næsten konfekt-agtig konsistens, og du kan på ingen måde smage, at de er der - og andre kan ikke gætte det
holde asierne nede med en omvendt tallerken. Asier Eddikelage2-3 små løg til hvert glas2 skærme Dildfrø1 l. RørsukkerKrydderposer x 2 - Kan laves i et stykke stof. 4-5 minutter. 2-3 små løg
Kirstens Skaarups grønne køkken. Så er der suppe på menuen igen. Og det passer jo meget godt til sådan en efterårsagtig dag, der både var grå og fugtig
Start med at smelte smørret og tilsætte mælken så det når “lillefinger-temperatur”. en proces jeg altid glæder mig til at komme lidt forbi … omvendt er det også spændende at være ny og undrene over for vaner/handlemåder … men søvn
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.