H. a. v. d. e. o. r. m. n. p. æ. h. j. f. b. D. t. u. l. ø. i. k. g. s. O. -. ). S. å. M. y. ,. J. (. K. 3. ´. x. 2. P. 1. /. U. 6. ½. B. c. 4. 0. 7. 5. C. L. T. Ø. E. I. V. Æ. w
Sådan gør du Skær pærerne i mindre stykker og vend dem sammen med mynte ogpæresaft. Tip Læg makronerne i en plasticpose egnet til madvarer og knus dem med et let tryk med hånden - så undgår du krummer på køkkenbordet
I denne omgang blev det en muffinopskrift medpæreog banan. Dog er den fyldt med en masse frugtsukker, som sætter mundvandet i gang og giver bedre samvittighed end den almindelige sukker gør
Jeg elsker at kombinere disse og i mit hjem, spises der meget hokaidosuppe, dog tænkte jeg at jeg krydre den lidt mednoget andet og ændre lidt på den traditionelle kartoffel/porresuppe – Derfor tilsatte jeg hokaido i stedet, hvilket kan anbefales
En hurtigt og lækker kartoffel-porre suppe, med hjemmelavede croutonerne og parma på toppen. Kan spises af børn såvel som voksne, og er især godt og lækker i denne kolde vintertid
Skræld pærerne, fjern kernehuset med en rund aflang udstikker, og bevar stilkene. De kan med fordel blive liggende i lagen, og opbevares i køleskabet indtil de skal serveres
Dette efterlod mig et halvt græskar, og jeg tænkte at lave noget suppe ud af den, sammen mednoglepastinakker jeg havde liggende, og fryse det ned, så jeg havde aftensmad til nogen gange
Kog suppen op og smag til med salt – peber. Blend suppen og tilsæt citrussaft og revet skal. Server med hakket frisk mynte, soya og porreringe, det er det, der lige gør suppen ganske særlig dejlig
rør først med håndmixer, ælt derefter med hænderne. 80 g hakket/revet pastinak. Fordel dejen i 16 boller på en bageplade og lad hæve lunt 20 min. Pænsl med æg, og put i ovnen i 15-20 min 390 f. 80 g hakket/revet pastinak
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.