Med skolen følger madpakken. Også selv om vi har lokaler tæt på universitetets allerbedste kantine, som man hver dag har lyst til at gå over i og købe en lækker-smækker (true story
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Siden januar har jeg spist havregrød til morgenmad mindst 4 gange om ugen, men efter to uger begyndte jeg at synes, at det var lidt kedeligt med almindelig havregrød, så jeg søgte på nettet og fandt ud af, at der var noget der hed powergrød, men da jeg forsøgte mig med en sådan opskrift, fandt jeg ud af, at der ikke skulle kokosmel i min havregrød - så jeg har udviklet min egen version
Grød til morgenmad er og bliver bare en favorit hos mig. Der er et utal af måder at variere det på. Det er endvidere virkelig nemt at tilføje ekstra gode kilder til næring, antioxidanter og antiinflammatoriske effekter
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.