D. e. t. h. a. r. v. æ. n. s. i. l. o. g. w. k. d. I. b. u. R. m. f. å. ,. C. p. y. j. ø. E. O. M. J. A. T. S. (. ). é. G. H. c. 1. 2. 9. 0. 3. F. L. B. Æ. ½. P. 6. . l
Jeg har lavet hindbærsnitter flere gange i løbet af de sidste par uger i forsøget på at udvikle den helt rigtige opskrift, og nu er de efter min mening blevet perfekte
Jeg er ikke vild med hindbærsnitter, der smager af ubagt dej, og jeg er heller ikke vild med de meget “økologiske” udgaver, der er mere mørke i det – som man i øvrigt kan købe for overpris på diverse trendy bagerier
De fantastiske hindbærsnitter uden hvidt raffineret sukker, gluten og laktose, har i løbet af året været med på mine bagekurser, hvor de har været et kæmpe hit, og selvom der er rigtig (RIGTIG) mange af jer, der har spurgt efter opskriften, har jeg holdt den hemmelig… Indtil nu
- med en snert af Frk. Opskriften på selve snitterne er fundet inde hos Line, meeeen jeg ændrede en smule og tilsatte lidt vanilje, da jeg altid har lavet hindbærsnitter med vanilje, så det hører sig altså bare til i min verden
S. i. d. s. t. e. w. k. n. l. a. v. j. g. æ. r. h. b. D. m. ,. o. f. G. ø. I. (. 3. 0. ). 5. H. 2. B. p. u. 1. F. V. K. y. å. c. R. E. L. T. -. 8. N. –. /. A. a l
H. i. n. d. b. æ. r. s. t. e. m. å. v. a. f. k. y. l. g. O. o. h. j. D. u. ,. ø. p. T. V. I. A. (. ). c. 1. 0. 2. 3. 5. G. ½. S. K. R. x. -. 7. –. P. N
Tag dejen ud af ovnen og lav den form hindbærsnitter du ønsker. Hvis man søger en nem kage og samtidig en sikker vinder, så er den gode gamle hindbærsnitte et af de bedste bud, jeg kan komme på
Prik den med en gaffel så den ikke buler op. Når den er kølet af så dæk den med glasur. 450 gram hindbærmarmelade (1 portion af denne opskrift). 500 gram mørdej (2 portioner af denne opskrift). 450 gram hindbærmarmelade (1 portion af denne opskrift). 500 gram mørdej (2 portioner af denne opskrift)
S. å. k. o. m. e. r. n. d. l. i. g. p. s. f. t. j. h. a. u. æ. v. ,. b. J. ø. c. x. -. O. y. D. F. 1. 0. %. I. (. 4. 2. ). 5. K. B. Æ. E. R. 3. *. 7. 8. ". l
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.