Det er nødvendigt med marmelade, og det kan sagtens være din yndlings, men hvis du ønsker en klassisk-smagende trøffel, vælger du jordbær eller hindbær
Til solbærmarmeladen bruger jeg også piskeriset - så er det meget lettere at undgå klumper. Så modne, at de næsten falder af i hånden på en, nårman plukker dem
(Den kan også laves uden- helt simpel). Og eftersom jeg er i gang med "21 dage til sprød silhuet", så har jeg en del måltider der ikke skal indeholde rodfrugter - de skal være low carb/lave på kulhydrater
brownie-cookies med chunks af mørk chokolade og drys af havsalt. … ja så får man disse lækre sager. Er du interesseret i at se/smage, hvad der sker, når cookie og brownie møder hinanden
En af de mange gode ting ved det sted er, at maden er virkelig god, sund og varieret. En af de lokale specialiteter, jeg altid nyder, når jeg er der, er de særlige kanariske kartofler med mojo (den lækreste krydrede sauce)
Tæppet er hæklet i puff-stitches/puf-masker (pm). Det kan naturligvis også laves i færre farver, hvis man har det sådan, så bliver der ikke så mange rester
Når jeg arbejder med mad, det være sig at sammensætte en menu eller udarbejde en opskrift, har jeg altid som udgangspunkt, at der skal være noget for alle sanser så vidt muligt
-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. s. k. r. u. e. t. n. a. f. m. i. l. o. g. å. b. d. I. h. v. B. H. ,. J. O. p. y. ø. æ. S. Å. P. z. é. (. ). D. j. K. 2. 0. 1. 7. 5. F. c. G. 3. E. M. L. R. 9. A. x. ". N. C. T. Ø. ½. 8. U. 4
Det er ved at være lang tid siden jeg sidste kom med en status på mit bootcamp projekt. Og overskuddet har manglet det sidste lange stykke tid, det skyldes en kombination af at Thomas har været ude at rejse et par dage næsten hver uge, og arbejdsopgave og deadlines der har fyldt meget på øverste etage
En ting er, at man i weekenden måske bruger en masse tid på at lave mad og virkelig gøre noget ud af det, men hvorfor skal hverdage efterlades til at blive kedelige og ufestlige
Dermed ikke sagt man skal have beskidte fingre nårman rør kulturen - selvfølgelig. Nu skal kulturen lugte skarpt og surt - som gammel ost, så jeg fortryder nok jeg har sat den i soveværelset
Her kan du møde mig, købe min kogebog "Når livet er en fest". 00-15. Lørdag den 26. marts, er jeg i Dalgaard Supermarked i Kongevejs Centret 6, 2970 Hørsholm
Dog smagte det udmærket alligevel, og vi fik uden problemer spist begge brød, men det skal vist heller aldrig gå helt godt første gang, man bager med surdej
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.