Steg pandekagerne på en forvarmet pande med fedtstof, indtil de er gyldne og lækre. Jeg har tidligere postet en opskrift på bananpandekager med chia hvor min veninde gjorde den skønne opdagelse, at chiafrøene sagtens kan byttes ud med en omgang mandler i stedet
Bløde, med bid fra solsikkekernerne og søde af honning og gulerødder. En stor tak til dig, der lagde opskriften på bollerne på nettet for mange år siden - læser du det her, så giv dig til kende og få æren officielt - og ligeså en stor tak til min tidligere kollega, der bragte begrebet gulerodsbrud fra byen og ud på landet
J. e. g. s. k. u. l. h. a. v. b. r. ø. d. m. p. å. j. …. o. t. i. n. O. f. ,. M. y. C. H. K. '. A. æ. G. á. –. (. ). 5. 0. 2. 3. c. 8. 1. 7. 4. B. ”. Æ. L. T. F. /. S. D. -. N
Da jeg i forrige uge modtog en pakke med posten, som indeholdt den nye og fine kogebog “Hverdagsfavoritter” af Stinna og Julie, bladrede jeg igennem og mine øjne faldt hurtigt på gulerodsbruddene
Et saftigt stykke kyllingebryst gratineret medhytteost blandet med sprøde pinjekerner, citronskal og frisk basilikum ovenpå en bund af skønne efterårsæbler serveret med fuldkornsspaghetti med mere af den gode hytteostblanding
Gær og mælk blandes sammen. Anettes gulerodsbrud. Tilsæt derefter salt og sukker. Anettes gulerodsbrud. Kom derefter de revne gulerødder og solsikkekærner i skålen og tilsæt mel lidt af gangen
Dagen i dag er gået med madlavning, lidt rengøring, middagslur og mere afslapning, og jeg tør også godt love, at aftenen bliver tilbragt i sofaen i selskab med mand og Netflix
Har du lyst til at forkæle familien eller vennerne mednogle smask hamrende lækre boller. Hold øje med de ikke bliver for mørke på toppen, hvis de tager for meget farve, så slå varmluften fra
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.