D. A. N. M. R. K. S. -. T. I. O. L. E. G. V. W. Y. o. m. d. u. å. s. k. e. h. a. r. b. æ. t. ø. n. f. i. g. l. v. 2. 4. p. ,. 8. J. j. y. c. H. U. ". F. 1. B. @. C. 3. 0. &. ♥ g
Så er det ud af fjerene og op og komme i gang med dagen. For røsti – eller egentlig rösti – er nemlig oprindeligt blevet spist om morgen som morgenmad i den schweiziske kanton Bern
Hakkebøf – en god, gammeldags, dansk bøf … med brun sovs og stegte løg. Mums. Den kunne for min skyld godt også være Danmarks nationalret, men det var der i og for sig mange der kunne
Del. Det er svært at beskrive, hvordan en mandazi smager. Det er sådan lidt en mellemting mellem en kage- og en bolledej, som bevæger sig lidt i retningen af en æbleskive – og så alligevel ikke
Det piner mig lidt at bloggen bliver så forsømt for tiden. MEN der bliver altså stadig lavet mad og søde sager her i huset, selvom opskrifter og billeder hober sig op på computeren grundet tidsmangel
chili sin carne (ekspresudgave). _______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Jakob havde skrevet. "Nepalesisk mad" på sin lille mad-ønskeseddel, som jeg fik ham til at lave i sidste uge, så jeg kunne få lidt inspiration til aftensmaden
I Chile står grilltradisjonene sterkt. En fullverdig asado består gjerne av mange retter som tilsammen utgjør en bugnende matfest - med hjemlig rødvin, selvsagt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.