Brombærsyltetøj er det bedste syltetøj jeg kender. Hele, syltede stikkelsbær i tyk vaniljesirup kommer ind på en sikker andenplads, men det er en anden historie
Proteinbolle fra Kohberg skåret i 3 skiver (ved at skære den i tre i stedet for to, kan man få flere forskellige madder - smart), med pålægschokolade, ost og hjemmelavet brombærsyltetøj, og peanutbutter og banan, samt kirsebær. Proteinbolle fra Kohberg skåret i 3 skiver, og igen med ost+brombærsyltetøj, peanutbutter+banan og pålægschokolade, samt vandmelon 1/2 liter vand
Her har jeg lavet ‘æg og bacon’ i en ernæringsforbedret udgave serveret med frisk frugt, stegt tomat og spinat, lidt hjemmelavet brombærsyltetøj og den obligatoriske morgenkaffe
Dejlig brombærsyltetøj (første portion ud af to) med citron, vanilie og anis. Så er vi allerede midtvejs i en ny uge – jeg synes ugerne flyver afsted for tiden
Jo, jeg vil lave brombærsyltetøj - det vækker stærke minder til min barndom, hvor vi havde et kæmpe brombærkrat i sommerhuset - uhmm det er bare indbegrebet af sensommer
Der er opskrifter på tiramisu med citronlikør, med brombærsyltetøj og solbærlikør, med jordbær, med kahlua, creme og cacao samt med nektariner og Marsala
Jo, jeg vil lave brombærsyltetøj - det vækker stærke minder til min barndom, hvor vi havde et kæmpe brombærkrat i sommerhuset - uhmm det er bare indbegrebet af sensommer
brombærsyltetøjet en til to dage før, eller køb noget færdiglavet, men det tager. En lækker tærte er altid god at servere, når der skal hygges, eller hvis der kommer gæster
brombærsyltetøjet en til to dage før, eller køb noget færdiglavet, men det tager. Cremfine til piskning er noget mere fedtfattig end piskefløde, og det smager lige så godt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.