Laksen drysses med salt og peber. Laksen lægges med skinedet nedad i et smurt fad. Limesaften hældes over hele laksenog honningen dryppes ligeledes over
Fordel æggemassen på tærtebundene sammen medlaks, rødbeder og ruocla. Skær laksen i tern. Træk det ene stykke bagepapir af og vend det andet med den udrullede mørdej nedad henover en smurt tærteform ca
Bland cremen og læg på röstien og fordel laksen over. Den er lavet ud fra kogebogen "Aldrig mere sukkerkold" som jeg nævnte forleden, dogmed få ændringer
Pastaretten har en skøn smag af røget laksog er derudover også fyldt med masser af frisk spinat, hvilket alt sammen er vendt i den lækre cremede ricottaost med et lille kick fra chiliflagerne og masser af friskkværnet peber, citronsaft og -skal
Så løb ned til din fiskehandler og køb den bedste varmrøget laks der er. Smag til med salt og peber. Solen varmer, man pruster og stønner men vi må ikke klage
Laksen bliver meget saftig og pestoen tilføjer laksen en dejlig frisk og krydret smag. Det vil sige, at den har et højt indhold af de sunde flerumættede fedtsyrer, som er vigtige at få igennem kosten og er livsnødvendige for kroppen
Tilsæt olie i en tynd stråle til konsistensen er tyk og cremet. Nøjagtig det skete med denne her opskrift, som oprindelig hed lammekoteletter med persillepesto, men nu blev til laksmed persillepesto
sukker Frisk pasta Smelt smørret i en lille kasserolle, og svits de [. 2 stykker laks 4 dl hvidvin 10 sorte peberkorn 5 kviste persille 1 øko-citron 50 g smør 5 spsk
Dette er en av de beste fiskerettene jeg har klasket sammen på mange mange år, den slår til ogmed min elskede spicy torskepanne som så langt har vært min største fiskemiddag favoritt Ikke bare smaker den helt himmelsk og ser super fristende ut, den er bare så utrolig enkel å lage at det skal mye til før du kan feile på denne
Dryp olivenolie oglimesaft over laksog hummerhaler. Skær laksen i fire lige store stykker og læg stykkerne på bagepapir på en bageplade sammen med hummerhalerne
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.