Og så med fisk. Kål er hot lige nu, hop med på bølgen. Den MSC-mærkede rødspættefilet kunne have været en hvilken som helst hvid, fast fisk der blev stegt på panden i masser af citronsaft, finthakket ingefær, hvidløg og citrongræs og selvfølgelig salt og peber
Blendet ingefærog vand, og siet pulpen fra. Dorthe og jeg har de sidste par uger gjort følgende. Brug den i juice, smoothies eller skyl et rent ingefær shot ned
Snit rødløget i tynde både eller små tern, hak persille og ramsløg fint, og skær æblerne i tynde både, bland det sammen med saften fra citronen og olivenolien, tilsæt lidt god flagesalt samt frisk kværnet peber
Smoothie med skovbær og banan. En sød læser gav mig inspiration til denne smoothie medingefær i. Jeg gør det med en stavblender, så slipper man for det store oprydningsarbejde
Put fyldet i æblerne, sæt dem i et ovnfastfad og pensl dem gerne med smeltet smør. Skær kernehuset ud af æblerneog skær en skive af bunden for de står stabilt
Fjerne kernehuset æblerneog skær en ridse hele vejen rundt om æblet med en skarp kniv. Bland mandelflager med sukker, mel, blødt smør, revet kokos og et nip kanel
Jeg fandt et tip om at man kunne bland bouillon med eddike og at det ville give samme effekt. Denne opskrift er fra en folder der er blevet lavet i forbindelse med de nye kostråd
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.