Er svinekæber det bedste kød på en gris. Svinekæberne brunes i smør i en gryde. Tilsæt bouillon, rødvin, laurbærblad, salt/peber og svinekæberne og bring gryden i kog
Svinekæber er måske en del af dit hverdagskøkken, men I burde prøve det. Svinekæber er oftest utroligt billige (10 kr. 500 g svinekæber (ca 6 stk. 500 g svinekæber (ca 6 stk afhængigt af størrelsen)
Hvis du fortæller dine teenagedøtre, at der er svinekæber på menuen, er der stor sandsynlighed for, at de finder en veninde at spise hos eller smutter forbi den lokale pizzapusher
Server de braiserede svinekæber med bagt selleri eller en grov kartoffelmos til. svinekæber. Hak løg og krydderurter groft og steg det godt igennem i olien i en stor gryde
Det er stadig sæson for simremad, der varmer helt ind i knoglerne. Når temperaturen er under frysepunktet og vinden hyler, så skal vi finde andre varmekilder
afpudsede svinekæber3 rødløg i kvarte stykker3 alm. 2 kg afpudsede svinekæber. 4-5 personer2 kg. løg i kvarte stykker6 gulerødder i halve stykker4 persillerødder i halve stykker1 fennikel i mindre stykker3 laubærblade1 liter mørk øl1/2 l æblejuice1/2 bundt frisk timianhavsalt og friskkværnet pebersmør1-2 boullionterningFå slagterne til at fjerne fedt og sener fra kæberne, så de er klar til brug
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.